Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2019-10-15
Upplaga
1
Förlag
Gr8 Mountains AB
Dimensioner
210 x 148 x 11 mm
Vikt
270 g
Komponenter
Paperback
SAB
Qbaab
ISBN
9789198573404
Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen (häftad)

Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-10-15
283
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den snabba digitaliseringen innebär att människors behov, beteenden och förväntningar på organisationer och deras tjänster och produkter förändras i rask takt. Det som är en framgångsrik lösning idag behöver inte vara det imorgon. Digitalisering handlar över allt annat om människor. Om att skapa värde genom att förenkla och berika deras liv med hjälp av digital teknik. I denna bok beskrivs och illustreras på ett lättillgängligt sätt ett antal centrala synsätt, förmågor och arbetssätt som en organisation behöver anamma och utveckla för att överleva digitaliseringen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen
  2. +
  3. Verksamhetsarkitektur - strategi och praktik, uppl 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Verksamhetsarkitektur - strategi och praktik, u... av Anita Jansson (häftad).

Köp båda 2 för 748 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Överlevnadsguide till digitaliseringen : vad din organisation behöver förstå, övervinna och förändra för att överleva digitaliseringen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Finurlig och kunnig
    Anna, 2 december 2019

    Överlevnadsguide till digitaliseringen är en lättillgänglig bok full av roliga och träffande illustrationer. Samtidigt som författaren är kompetent och väl insatt så rör han sig med lätthet över ett brett spektrum och har ett rakt tilltal som kan passa en bred publik.

Visa alla 1 recensioner