En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
OneSpoonHappiness (del 1)
Antal sidor
67
Utgivningsdatum
2019-12-01
Upplaga
1
Förlag
Soltryck Förlag
SAB
Dokb
ISBN
9789198575705
En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid (häftad)

En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid

Häftad Svenska, 2019-12-01
129
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Vad skulle hända om du fick mer tid?

Med stöd av forskning, ämnesexperter och tusentals timmar av personliga experiment har författaren Malin Tegnhammar kartlagt hur man på enklast möjliga sätt kan skapa mer tid i sitt liv. Resultaten gör att du med små förändringar kan få flera timmar mer tid, per dag.

För vad tjänar livet egentligen till om du lever det så snabbt och inrutat att du inte hinner känna efter eller uppleva någonting alls? Rutiner är, till skillnad från vad många tror, något som kan ge oss utrymme att vara mer spontana i livet. Men då gäller det att vi har gjort medvetna val om vilka rutiner vi har, inte att hela livet bara blivit en rutin.

En liten bok om tid ger dig sju konkreta tips på hur du går från ett liv där tiden aldrig räcker, till ett där du lever som du vill. Boken är en kort, underhållande och tankeväckande guide för dig som vill ha en förändring i livet, men inte vet hur du ska börja.

"Det första tecknet på idioti är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett nytt resultat. Den här boken försöker inte lösa problem på ett vanligt sätt, utan genom att få dig att tänka och framförallt göra lite nytt."

Malin Tegnhammar är kommunikatör, entreprenör och kreatör. Som författare och inspiratör jobbar hon för att fler ska LEVA MER.

En liten bok om tid är första delen i en bokserie om personlig utveckling. EN LITEN BOK OM MOD släpps 2020. För daglig inspiration kan du följa @onespoonhappiness på Instagram.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid
  2. +
  3. Äntligen vardag! : älska måndagar och uppnå dina mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äntligen vardag! : älska måndagar och uppnå din... av Petter A Stordalen, Ole-Martin Ihle (kartonnage).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En liten bok om tid : sju steg till ett l...