En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
OneSpoonHappiness (del 1)
Antal sidor
67
Utgivningsdatum
2019-12-01
Upplaga
1
Förlag
Soltryck Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 6 mm
Vikt
80 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198575705
En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid (häftad)

En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid

(15 röster)  |  Läs 11 recensioner
Häftad Svenska, 2019-12-01
144
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vad skulle hända om du fick mer tid?

Med stöd av forskning, ämnesexperter och tusentals timmar av personliga experiment har författaren Malin Tegnhammar kartlagt hur man på enklast möjliga sätt kan skapa mer tid i sitt liv. Resultaten gör att du med små förändringar kan få flera timmar mer tid, per dag.

För vad tjänar livet egentligen till om du lever det så snabbt och inrutat att du inte hinner känna efter eller uppleva någonting alls? Rutiner är, till skillnad från vad många tror, något som kan ge oss utrymme att vara mer spontana i livet. Men då gäller det att vi har gjort medvetna val om vilka rutiner vi har, inte att hela livet bara blivit en rutin.

En liten bok om tid ger dig sju konkreta tips på hur du går från ett liv där tiden aldrig räcker, till ett där du lever som du vill. Boken är en kort, underhållande och tankeväckande guide för dig som vill ha en förändring i livet, men inte vet hur du ska börja.

"Det första tecknet på idioti är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett nytt resultat. Den här boken försöker inte lösa problem på ett vanligt sätt, utan genom att få dig att tänka och framförallt göra lite nytt."

Malin Tegnhammar är kommunikatör, entreprenör och kreatör. Som författare och inspiratör jobbar hon för att fler ska LEVA MER.

En liten bok om tid är första delen i en bokserie om personlig utveckling. EN LITEN BOK OM DRÖMMAR släpps 2020. För daglig inspiration kan du följa @onespoonhappiness på Instagram.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid
 2. +
 3. En liten bok om drömmar : Sju steg till ditt drömliv

De som köpt den här boken har ofta också köpt En liten bok om drömmar : Sju steg till ditt dr... av Malin Tegnhammar (häftad).

Köp båda 2 för 273 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av En liten bok om tid : sju steg till ett liv fullt med tid. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Livsomvälvande!
  Jenny Unga, 21 oktober 2020

  Jag läste boken under en eftermiddag och blev så inspirerad att jag direkt började förändra hur jag använde min tid med hjälp av de konkreta tipsen i boken. Jag tror aldrig jag hunnit så mycket på en vecka, utan att känna mig stressad. Jag fick lediga kvällar att spendera med vänner, familj och äventyr och en helt ledig helg - vilket jag inte haft på månader som egenföretagare. Dessutom hann jag läsa sju (!) böcker under veckan. Tusen tack Malin för din fina bok! Den har revolutionerat mitt l... Läs hela recensionen

 2. Inspirerande
  Kicki, 21 mars 2020

  En liten, lättläst och mycket inspirerande bok om hur
  enkelt det kan vara att få mer TID att börja LEVA MER!
  Alla borde ta sig tid att läsa den här boken!

 3. Du har tid att läsa...
  Wilda Nilsson, 5 februari 2020

  ... Och inspireras till förändring! En mycket bra bok att börja med när man känner att det är något i livet som skaver och man undrar om ens tid verkligen spenderas smart. Perfekt present att ge bort också!

 4. Tänkvärd och inspirerande!
  Jeanette, 4 februari 2020

  Malin ger enkla och konkreta tips hämtade från hennes egna liv som jag lätt kan ta till mig. En tankeställare om att små handlingar kan göra stor skillnad om man ser den hela bilden.

 5. Ändrat mitt tankesätt direkt
  Linda Vismer, 3 februari 2020

  Konkreta tips att sätta igång med på en gång, gjorde skillnad i mitt liv direkt. Personligt skriven med lättläst språk. Mycket bra gå-bort-present!

 6. Välskriven smart bok med många Aha!
  Maria Ahlin, 3 februari 2020

  Inspirerande liten bok med mycket innehåll. Fick många påminnelser och nya tips, perfekt att ge bort till människor som upplever sig ha just tidsbrist. Köpte 5 st och gav bort i julklapp, väldigt uppskattat!

 7. Rekommenderas!
  Maja, 3 februari 2020

  En inspirerande bok som passar alla läsare, oavsett vart i livet man befinner sig. Har köpt och gett bort till studenten, småbarnsföräldern och karriäristen, lika uppskattad av alla!

  Rekommenderas varmt!

 8. Magiska timmen
  Annika, 2 februari 2020

  Inspirerande liten bok som man lätt läser på en kväll. Tog med mig vikten av HUR man uttrycker sig om sin tid. Den magiska timmen vid kl 5 ska jag utforska vidare när ljuset återvänder.

 9. Minst sagt inspirerande
  Nathalie, 2 februari 2020

  Det blev en hel del kloka insikter av att läsa den här boken, älskade att den fick mig att ta konkreta hands-on-actions till förändring - kan varmt rekommenderas!

 10. Väldigt inspirerande!
  Evelina, 29 januari 2020

  Fick massa bra tips och en hel del tankeställare om hur jag faktiskt ser på min tid. Kan rekommenderas till alla som någon gång känt att man inte har tid med det man egentligen vill göra. Jag känner redan stor skillnad i "hur mycket tid" jag har.

 11. Underhållande och tänkvärd!
  John Danielsson, 26 januari 2020

  Intressant bok, gav mig flera tips som jag har börjat använda direkt. Gillar framförallt kapitel 6, konsten att fördubbla sin livslängd.

  Rekommenderar boken starkt.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Malin Tegnhammar

 • En liten bok om tid

  Malin Tegnhammar

  Räcker din tid inte till? Och vad skulle du göra om du plötsligt hade tid över? "En liten bok om tid" är boken för dig som vill gå från att leva ett liv där tiden aldrig räcker, till ett liv där du kan leva som du vill, utan att känna stress. Med ...

 • En liten bok om drömmar : Sju steg till ditt drömliv

  Malin Tegnhammar

  Hur skulle ditt liv se ut om du fick leva det helt på dina egna villkor? Den här boken är för dig som vill skapa nyp-mig-i-armen-situationer. Som vill lyssna på den inre rösten, hitta det där som är din grej i livet och sedan förverkliga det! Oupp...