I fritt fall : klass 3 varning utfärdad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
257
Utgivningsdatum
2020-11-19
Förlag
Alpha Female Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
379 g
SAB
Hc
ISBN
9789198576511
I fritt fall : klass 3 varning utfärdad (inbunden)

I fritt fall : klass 3 varning utfärdad

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-11-19
301
 • Skickas inom 10-15 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den tredje och avslutande boken i trilogin PASSIONER. Efter lugnet kommer ovädret. Den till synes lugna tillvaron förbyts i ett annalkande oväder genom ett antal omskakande händelser, för samtliga personer i de tidigare böckerna. Fokus ligger då på den nya generationen. Som vanligt finns Gabriella i mitten av händelserna. Som ett relä, för hela den brokiga och osannolika familj hon under åren, knutit till sig. I brist på en egen. Blodsband har aldrig varit den gemensamma nämnaren i denna familj. Ovillkorlig kärlek, respekt och en känsla av att höra ihop, har istället styrt händelseförloppet och medverkat till att familjen utökats på ett märkligt och ibland ödesmättat sätt. Istället för att personerna, var för sig, skulle utgöra en samling trasiga individer, blir de till en homogen familj, med oerhörd styrka gentemot omgivningen. Familjen utökas hela tiden, genom att medlemmarna introducerar nya personer. Men alla har de ett gemensamt, de skall passera Gabriellas nålsöga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I fritt fall : klass 3 varning utfärdad
 2. +
 3. Det sargade hjärtat : novellsamling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det sargade hjärtat : novellsamling av Dorothea Nicole Agborg (häftad).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I fritt fall : klass 3 varning utfärdad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Överförd från Instagram
  universaltwinflame, 7 april 2021

  boktyckaren
  210406
  📚
  Livet snurrar runt Gabriella och hela den komplexa familj hon har omkring sig. Barn, syskon, fäder, mammor... blodsband har aldrig varit relevant. Det är kärleken till varandra som räknas.
  📚
  Mycket elände och sorg har kantat livets väg för flera av dem, och det verkar fortsätta att hända hemska saker, men kärleken övervinner allt, eller? Nya prövningar väntar runt hörnet. Ska de aldrig få vara ifred?
  📚
  "I fritt fall" är ... Läs hela recensionen

 2. Avkopplande ytligt
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 15 december 2020

  Denna bok är väldigt lättläst och går snabbt att läsa. Det jag gillar med Dorothea Nicole Agborgs böcker är att en aldrig vet exakt vad som kommer att hända. Sidorna flyger fram och alla möjliga omskakande händelser avlöser varandra. Det är inget som går riktigt på djupet, men det är ganska skönt ibland, att bara hänga på och inte stanna så länge i varken händelser eller känslor. I denna trilogi rör sig många människor och en får följa de flesta. Det hade varit intressant med större variation... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Dorothea Nicole Agborg