Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
105
Utgivningsdatum
2022-02-17
Förlag
Tiichri förlag
Dimensioner
265 x 195 x 7 mm
Vikt
400 g
SAB
Qbc
ISBN
9789198586596
Digital Redovisning (bok + digital produkt) (häftad)

Digital Redovisning (bok + digital produkt)

Häftad Svenska, 2022-02-17
569
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Digital Redovisning är en aktuell, modern och heltäckande lärobok samt en digital plattform där de studerande hittar det digitala praktikfallet Style By Stina AB som är baserad på ett fiktivt företag.

Boken innehåller en kombinerad fakta-och digitalövningsdel.
På bokens hemsida nittontrettio.se finns de digitala övningarna till varje kapitel med tillhörande facit. Boken behandlar löpande bokföring inom vanligt förekommande affärshändelser samt bokslutsarbete. Boken avslutas med ett digitalt praktikfall Style By Stina AB, där allt underlag hämtas på hemsidan nittontrettio.se i det digitala arkivet.
Läsaren får månadsvis bokföra leverantörsfakturor, kundfakturor, göra avstämningar och skapa deklarationer. Praktikfallet avslutas med ett bokslut med möjlighet att exportera en SIE-fil till valfritt bokslutsprogram.
Syftet med det digitala praktikfallet är att läsaren ska få en verklighetsbaserad inblick i hur en redovisningskonsult arbetar digitalt idag.

Dagens redovisningskonsult ska, utifrån en grundläggande kunskap om lagstiftning och metoder samt systemkunskap, kunna upprätta och genomföra den löpande bokföringen i en digitaliserad värld, där analys och rådgivning är den nya nyckelrollen som redovisningskonsult.

Vill du veta mer?
Gå in på bokens hemsida www.nittontrettio.se

På hemsidan finns instruktioner och videoklipp på hur man arbetar i programmet Fortnox. Där finns även en kunskapsbank med lagar, regler och allmänna bokföringstips som kan vara till hjälp när du arbetar med boken Digital Redovisning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digital Redovisning (bok + digital produkt)
  2. +
  3. Bokslutet från början : fakta- och övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokslutet från början : fakta- och övningsbok av Rolf Johansson, Christer Johansson, Niklas Sandell (häftad).

Köp båda 2 för 1072 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »