Frihet : att leva sin längtan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2020-11-17
Förlag
The Book Affair
Dimensioner
235 x 155 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Lz Berghagen, Malin,Dokb
ISBN
9789198594744
Frihet : att leva sin längtan (inbunden)

Frihet : att leva sin längtan

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-11-17
89 149 Du sparar 60 kr!
 • Bokreatitel 2023! Boken levereras tidigast den 21/2.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ingen kan bättre skriva boken om frihet än Malin Berghagen. Hon antog nämligen utmaningen själv att skapa sig ett liv i frihet. På riktigt. Genom att befria sig från invanda mönster och begränsande föreställningar som de flesta av oss människor bär på har hon följt sitt hjärtas röst, i kärlek, yrkesliv och när det gäller hemvist. Hon har befriat sig från en mängd måsten och är i sanning fri som människa med en gypset soul.

Att uppleva att man lever i sann frihet är inte enkelt för alla eftersom den frihet vi åtnjuter är slumpmässig, beroende av våra gener, våra föräldrar, vår uppfostran och det samhälle vi växer upp i. Vår frihet kan verka godtycklig. Men, vi kan alla sträva efter frihet i största möjliga mån: frihet från vårt ego, frihet från begränsande föreställningar, frihet från andras och egna förväntningar.

Vi kan öva på det i vardagen, genom att förändra vårt sätt att bemöta människor och hantera olika situationer. Vi kan också öva på att förlåta oss själva och inte vara våra egna värsta domare och det gäller oss alla. Vi är ofta självkritiska och har höga prestationskrav. Motgiftet är självmedkänsla att vara snäll mot sig själv; ta in att vi inte är ensamma; möta smärtan men inte fastna i den.

Som Malin.

I sin bok Frihet att leva sin längtan berättar hon ärligt och öppet om sin oro som barn, om att känna sig fängslad av sina egna hjärnspöken och snärjande tankar och om modet att våga leva i sin egenskapade frihet. Den kommer inte av sig självt utan har krävt övning, tunga erfarenheter och en omutlig vilja till utveckling av sig själv som individ. Hon berättar om motgångar och lösningar och återkommer till det som varit hennes största utmaning och gåva till sig själv. Att våga leva sin längtan att våga välja ett liv i frihet.

Malin Berghagen är yogalärare och hälsoinspiratör med en bakgrund som fotomodell, skådespelare och programledare. Det här är hennes sjätte bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Frihet : att leva sin längtan
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Frihet : att leva sin längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bok värd att läsas
  inger (Falun), 2 december 2021

  En fantastisk bok, jag skriver om min resa och denna bok kom till mig i rätt ögonblick. Tack Malin Berghagen 😍

 2. Frihet - varmt och personligt skriven
  Elisabet Sjöstedt, 10 december 2020

  Malin skriver mycket personligt och med värme om sin livslånga kamp för att kunna leva sitt liv enligt sin inre övertygelse. Hon delar med sig av egna och andras erfarenheter för att ge läsarna konkreta exempel.
  Ibland blir det lite onödigt många ord och upprepningar; många gånger tänker jag att " det där har jag redan läst några gånger".

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Malin Berghagen