Mindful body & mind : fyll i ditt liv med wellness och ny energi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2022-04-12
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Sigur¿ardóttir, Sigrí¿ur Hulda (form)
Dimensioner
267 x 201 x 16 mm
Vikt
574 g
SAB
Dok
ISBN
9789198594782
Mindful body & mind : fyll i ditt liv med wellness och ny energi (häftad)

Mindful body & mind : fyll i ditt liv med wellness och ny energi

(3 röster)
Häftad Svenska, 2022-04-12
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boosta din kropp och ditt sinne med ny energi!

Charlotte Hagelins nya efterlängtade bok Mindful Body & Mind är en inspirationsguide som visar hur vi kan hitta rätt mindset för att skapa positiva och hållbara förändringar i livet genom wellness för både body & mind. Charlotte vill inspirera till ökad medvetenhet, där fysisk aktivitet, kost, sömn och relationer såväl som det vi tänker, känner och tror på utgör viktiga komponenter i ett hälsosamt och glädjefyllt liv.

Vi hör ofta att kropp och själ hänger ihop och Charlottes övertygelse är att det är kropp och mindset som hänger ihop. Mindset är de självuppfattningar eller övertygelser vi har om oss själva, om andra och om livet i stort. Om vi ökar medvetenheten om vårt mindset och är beredda att jobba på en förändring där det behövs, har vi möjlighet att stärka både vår fysiska och mentala hälsa och därigenom öka livsglädjen.

Ett holistiskt synsätt på hälsa är en helhet skapad av många olika delar bland annat vår fysiska, mentala och emotionella hälsa. Holistisk hälsa, eller wellness som Charlotte benämner det i boken, innebär att utöva hälsosamma vanor dagligen för att uppnå ett bättre fysiskt och mentalt hälsotillstånd. Vi tittar närmare på olika bakomliggande orsaker till obalanser och hur man kan ge kroppen och sinnet de bästa förutsättningarna att må bra.

En mängd förslag på beprövade verktyg och övningar utlovas med hälsosam mat, fysisk aktivitet, andningens och återhämtningens kraft och insikten om hur man kan leva ett balanserat liv med mindre rädsla och stress och mer kärlek och intimitet. Allt för att, steg för steg, öka känslan av välbefinnande och hitta rätt mindset för ett starkt, medvetet och hälsosamt liv!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mindful body & mind : fyll i ditt liv med wellness och ny energi
  2. +
  3. Skriv och bränn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skriv och bränn av Sharon Jones (häftad).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotte Hagelin