My Baby Book : en nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2020-11-10
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Pålsson, Ann (red.)
Illustratör/Fotograf
Louise Lundberg
Dimensioner
227 x 175 x 18 mm
Vikt
488 g
SAB
Vgaba,Dofa
ISBN
9789198594843
My Baby Book : en nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn (inbunden)

My Baby Book : en nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden, Svenska, 2020-11-10
217
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Öppenhjärtigt och personligt skriver Michaela Forni om sin egen graviditet och babylycka men också utlämnande om humörsvängningar, foglossning och oro för missfall. Hon vill slå ett slag för systerskapet under graviditeten och vikten av att finna styrka i de som går igenom samma omtumlande period i livet. För nog finns det både en önskan och ett behov av att få frossa i denna fantastiska erfarenhet och upplevelse inte minst tillsammans.

Här ryms allt ifrån tankar kring första känslan av pluset på stickan, babyshowersnack och funderingar om både de värsta och bästa grejerna kopplade till graviditeten. Allt från cravings, illamående och förstoppning, märkliga drömmar, rädslan för missfall, relationen till ens partner och förväntningarna på mammalivet. För vad händer egentligen med ens relation när man bestämmer sig för att skaffa barn? Varför har ingen berättat att man blir förstoppad som gravid? Extra glow under graviditeten finns det på riktigt? Och hur beskriver man känslan av första sparkarna i magen? Michaela resonerar kring dessa och många andra frågor, och ställer sig frågan varför det är så sjukt mycket som ingen har berättat om graviditeten, förlossningen och första tiden med bebisen?

I My Baby Book finns också faktaavsnitt och expertråd om allt som händer i kroppen samt plats för egna anteckningar som gör boken till ett minne för livet.

Michaela Forni, författare, poddare och en av Sverige tyngsta bloggprofiler driver det digitala livsstilsmagasinet FORNI som varje vecka inspirerar tusentals unga kvinnor med texter och bilder från sitt eget yrkes- och mammaliv. Detta är hennes femte bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. My Baby Book : en nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn
 2. +
 3. Jakten på miljonerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna av 100miljonersmannen (pocket).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av My Baby Book : en nybliven mammas (helt ärliga) bekännelser om graviditet och att föda barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Varm och ärlig bok!
  Linn, 11 februari 2021

  En varm och ärlig bok om graviditet som visar upp alla sidor, de bra och dåliga. Jag lärde mig så mycket som jag önskar att någon hade berättat för mig tidigare!

 2. En värmande röst <3
  Sofia, 10 februari 2021

  Äntligen en bok som blandar högt/lågt och positivt/negativt i flera nyanser under resans gång!
  Jag tyckte boken var "informativ" och underhållande på samma gång, det kändes som att prata med en vän om sin egen resa - TACK!

 3. Som en kompis
  Louise , 10 februari 2021

  Jag läste den här genom min graviditet och älskade den! Kändes som att man fick hänga med en kompis som förstod vad man gick igenom - the good and the bad. Michaela gör det ärligt och med glimten i ögat, vilket känns som en frisk fläkt bland alla gravidböcker!

 4. Inte för dig som är eller vill bli gravid
  Mia, 20 december 2020

  Rekommenderar inte denna till dig som är eller vill bli gravid. Innan denna hade ja inte stora rädslor över min graviditet men efter va 1/3 av boken hade ja helt plötsligt massa rädslor och mardrömmar. Läste lite till men de blev inte mycket bättre så den fick tyvärr hamna i soporna. Alla har vi funderingar och kanske rädslor i graviditeten men tycker inte det är något vi ska framkalla. Varför måste man dela med sig av det i en bok? Isåfall kanske den inte ska rikta sig till den som är gravid... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Michaela Forni