Strategiplan för sociala medier och hemsida (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-02-13
Förlag
Action Marketing förlag
ISBN
9789198596618
Strategiplan för sociala medier och hemsida (e-bok)

Strategiplan för sociala medier och hemsida (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2020-02-13
189
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Så når du dina mål och syften med sociala medier och hemsida

E-bok "Strategiplan för sociala medier och hemsida" hjälper dig som småföretagare att få fler lönsamma kunder med ett engagerande innehåll.

Boken består av strategi mallar som pdf:er med modeller, tips och övningar som passar dig som ska starta eget eller har ett mindre företag men kanske saknar marknadsföringskompetensen i organisationen idag.

Med strategiplan för sociala medier och hemsida kommer du enkelt igång med en marknadsföringsprocess och får ett levande dokument som inte bara hamnar i en pärm i bokhyllan utan något att återkomma till och följa upp för att utveckla ditt företags digitala marknadsföring.

Strategimallarna hjälper dig ta fram en strategi för dina digitala kanaler & sociala medier.

Nå dina mål och syften med sociala medier. Öka trafiken till din hemsida och få besökarna att konvertera dvs. göra det du önskar att de ska göra. Öka synligheten på Google så att ditt företag syns vid sökningar på dina viktigaste sökord.

Jag som har skrivit boken "Strategiplan för sociala medier och hemsida" heter Anders Lundstedt och har en bakgrund som marknadschef på företag som Cloetta, Aller Media, Almedahls m.fl.

Jag har alltid jobbat med marknadsföring och försäljning men när jag själv startade min firma Action Marketing för fem år sedan upplevde jag att det inte fanns några riktigt bra praktiska böcker eller mallar att använda sig av inom digital marknadsföring för småföretagare. Visst kan man "googla" runt men vad jag saknade var att samlat på ett ställe finna olika praktiska marknadsföringsmallar för att skapa min egen marknadsföringsplan.

Därför började jag att publicera mina olika praktiska e-böcker som kan hjälpa dig som företagare att komma igång att göra en marknadsföring och handlingsplan för digital marknadsföring för att få fler lönsamma kunder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »