Så når du dina mål och syften med din hemsida (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (5.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-08-07
Förlag
Action Marketing förlag
ISBN
9789198596632
Så når du dina mål och syften med din hemsida (e-bok)

Så når du dina mål och syften med din hemsida (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2020-08-07
199
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Så når du dina mål och syften med din hemsida

Handlingsplan för din hemsida är en e-bok som pdf på c:a 30 sidor med modeller, tips, strategier och övningar för att hjälpa dig att utveckla din hemsida så att du kan nå dina mål och syften.

Vi erbjuder dig en checklista på vad du ska tänka på med din hemsida för att steg för steg gå igenom en konverteringsprocess från start till mål.En hemsida blir aldrig färdig utan innehållet måste hela tiden uppdateras för att du ska vara sökbar på Google.Vi förklarar vilka som är de viktigaste faktorerna för att du ska sökoptimera din hemsida så att du kommer högt upp på Google när dina leads söker på just dina viktigaste produkter och tjänster.Du får också lära dig grunderna i att skapa en hemsida i världens mest använda publiceringsverktyg WordPress.Vi erbjuder även e-böcker inom andra områden inom marknadsföring

Med Action Marketings bok nå målen med hemsidan får du modeller, tips, övningar och frågor. Genom att svara på frågorna får du en handlingsplan för ditt företag.

Förutom bok om hemsida har vi även populära böcker inom de olika marknadsföringsområden. Vi erbjuder böcker om sociala medier, annonsering, marknadsplan, kommunikationsplan, digital marknadsföring m.m. Våra strategimallar som pdf på c:a 30 sidor uppdateras kontinuerligt för att alltid vara "up to date".

Bok nå målen med hemsidan är skriven av civ.ek Anders Lundstedt. Anders har en lång erfarenhet inom såväl traditionell som digital marknadsföring som marknadschef företag som Cloetta, Aller Media och Almedahls.

I dag driver han den egna marknadsföringsbyrån Action Marketing sedan 2014. Han hjälper sina kunder med bl.a. rådgivning, hemsidor, annonsering, sökoptimering, marknadsplanering för att utveckla lönsamma kunder.

Bok nå målen med hemsidan, beställ nu mängdLägg i varukorgArtikelnr: 552023 Kategorier: bok hemsida, bok nå målen med hemsidan Taggar: domännamn, Google Ads, google analytics, handlingsplan, innehållsstrategi, konvertering, publiceringsverktyg, SEO, sökoptimering, strategiplan, webbhotell, wordpressDelaFacebookTwitterLinkedInEmailDela
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »