Chilla - din guide till framtidens ledarskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2021-01-31
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
378 g
SAB
Qbab,Dokaa
ISBN
9789198598193
Chilla - din guide till framtidens ledarskap (häftad)

Chilla - din guide till framtidens ledarskap

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2021-01-31
379
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Söker du efter balans? Kanske balansen mellan arbetet å ena sidan och "livet" å andra? Eller försöker du hitta en bra balans mellan att vara chef och att vara en medarbetare? Strunta i det! Hitta din rytm istället - en skön rytm som låter dig leva, arbeta och skapa med energi och glädje. Hur gör du det? Genom att lära dig chilla!

I Chilla - Din guide till framtidens ledarskap presenterar personalvetaren, ledarskapscoachen, affärsutvecklaren och tidigare HR-direktören Anna Sanderoth Vilkas ett fräscht perspektiv på hur du som ledare skapar framgång och en välmående organisation. I bokens fyra delar går Anna på ett pedagogiskt och personligt sätt igenom de delar av pusslet som framtidens ledare behöver känna till och bemästra: den hållbara människan, framtidens företag, modernt ledarskap och aktivt medarbetarskap.

Anna coachar dig till att bli en modig ledare som vet hur du får dina anställda att trivas, hur du bygger en trygg företagskultur och en gemensam framgångssaga, hur du skapar lust att lyckas, hur vi människor utvecklar kompetens - och mycket mer. En mängd praktiska modeller hjälper dig att bygga ett framgångsrikt ledarskap och en hälsosam, hållbar organisation.

Anna Sanderoth Vilkas är Master Certified Coach via International Coaching Federation, INLPTA Trainer & Business Communication Master Practitioner, fil.kand. i personal- och arbetslivsfrågor med inriktning psykologi. Hon har en internationell bakgrund och har arbetat som regionchef, HR-direktör och International Change Manager. Hon har varit vice ordförande för ICF Sverige och en av huvudutbildarna vid Gothia Akademi inom coaching och coachande ledarskap.

Anna är idag vd för Sumo Business Development. Hon stöttar ledningen i små och mellanstora företag i att nå sin fulla potential - från styrelsen och genom hela organisationen. Hon anlitas frekvent som föreläsare och inspiratör, poddar i Vilkas Podderier och ICF Coachpodden samt bloggar på annavilkas.com. Anna har C2 Proficiency, den högsta kvalifikationsnivån som ges av Cambridge Assessment English. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Chilla - din guide till framtidens ledarskap
 2. +
 3. Nå dina mål : 10 enkla steg till framgång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nå dina mål : 10 enkla steg till framgång av Malin Boström (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Chilla - din guide till framtidens ledarskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra!
  Karolina Bäck, 22 februari 2021

  Boken ger ett helhetsperspektiv på ledarskap, aktivt medarbetarskap, framtidens företag, den hållbara människan och hur det händer ihop med varandra.
  Boken är lätt att förstå och jag fick bra med verktyg och övningar som jag kan börja med redan nu.
  Jag rekommenderar boken till de som har en ledande roll antingen till andra eller till sig själv.

 2. Utmärkt om ledarskap
  Anders Larsson , 5 februari 2021

  Bra resonemang och kloka insikter varvas med konkreta tips. Gillar särskilt att författaren bjuder på egna erfarenheter. Lättläst och inspirerande.

Visa alla 2 recensioner