Våga föda naturligt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
87
Utgivningsdatum
2020-10-30
Upplaga
1
Förlag
Susanne Wendt
Originaltitel
Våga föda naturligt
Illustratör/Fotograf
Holger Wendt
Dimensioner
180 x 148 x 7 mm
Vikt
150 g
SAB
Vgab
ISBN
9789198606706
Våga föda naturligt (häftad)

Våga föda naturligt

Häftad Svenska, 2020-10-30
156
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
UTDRAG UR BOKEN...
"Holger har tänt kakelugnen och värmen sprider sig i rummet. Vi har lagt en madrass på golvet framför den. Vid detta laget vet jag om att jag vill stå på alla fyra och föda. Det känns också väldigt skönt att stå lutad över fåtöljens ryggstöd.
Både Ingrid och Holger masserar min rygg när värkarna kommer och det är snart dags att börja krysta. Jag står på alla fyra.
Agneta tar min hand och för den till öppningen så att jag kan känna barnets huvud. Det känns helt fantastiskt! Jag har kontakt med mitt barn!
Agneta lyfter av navelsträngen som lagt sig runt halsen och ut kommer Axel. Fort går det! Han kommer ut med öppna ögon och huvudet uppåt. Sådan är han vår Axel, öppen och nyfiken redan från start.
Nu blir det aktivitet. In kommer alla barnen från sandlådan. Någon sträcker fram en sandig leksaksbil som gåva. Ale klappar sin lillebror på huvudet. Elof hoppar glädjeskutt och ropar. "Mera barn, mera barn!" Det är förunderligt och stort. Det magiska har hänt en gång till. Nu är vi lyckliga trebarnsföräldrar."

Om författaren Susanne Wendt:

Sannvision är mitt företag. Jag har arbetat i blomsteraffär, på restaurang och i kök, som lärare och processledare, briefingledare och inspiratör, fött fem barn och engagerat mig ideellt i kvinno-, barn- och människorättsfrågor.

Att stödja människor att följa sina drömmar och hitta sin väg är något av det mest spännande jag vet.
Du kan boka mig för samtal, föredrag eller workshop.

Sedan 2014 arbetar jag som Doula och stödjer blivande föräldrar i processen att ta emot och vänta sitt barn. I vår kommer min bok "Våga föda naturligt" och en föreläsning med samma namn.

Tillsammans med min man Holger är det min intention är att fortsätta utveckla och leda arbetet på vår gård Vindarnas Hus i Hagestad, Österlen, som en unik mötesplats för retreat, lek och skapande.
Vi bygger vidare på vår dröm om ett hållbart liv. Gården är off-grid och har eget vatten . All elektricitet får vi från vind och sol.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga föda naturligt
  2. +
  3. Vattnet går : att vänta och föda barn och den första omtumlande tiden med din bebis

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vattnet går : att vänta och föda barn och den f... av Gudrun Abascal, Nina Campioni (inbunden).

Köp båda 2 för 366 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanne Wendt