Sveriges finaste adress (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (195.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mange Schmidt
Utgivningsdatum
2020-06-04
Förlag
Storyhood
ISBN
9789198611724
Sveriges finaste adress (ljudbok)

Sveriges finaste adress Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-04

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På Östermalm i Stockholm ligger bostadsrättsföreningen Dovhjorten med två adresser på Fingatan och Fulgatan. Här bor bland annat adelsfamiljerna Stierne och von Essen vars makor och makar konkurrerar inbördes med varandra om precis allting. Här finns också den auktoritäre gangsterbossen Roland Spjuth med sin fru Anita och sin homosexulla, hetlevrade och levnadsglade lillebror Lars-Åke. Där lever de åldrande pensionärsparet Edvin och Eva som motsätter sig alla former av förändring i huset. Där bor också bästsäljarförfattaren Elise Läckerros med sin man Andreas känd från TV som "Grinige Byggaren". När ett mord sker i fastigheten en vinterdag så tar mordutredaren Agneta Larsson sig an fallet. I förhören med bostadsrättsinnehavarna träder en dråplig historia fram, full av humor men också en samhällsskildring av en värld alla känner till men få känner.

Boken är skriven av Cyril Hellman och Geir Stakset.Cyril Hellman är författare och prisbelönad journalist. Han har skrivit för flera av de största tidningarna samt arbetat för både radio och TV. Han debuterade som författare med romanen Gå Johnny, gå, gå år 2005 och har sedan dess släppt ett tiotal böcker, bland annat uppmärksammade Mitt Mörka Hjärta - gangstern och reportern.

Geir Stakset är författare till böckerna Pappa och Kriminell och Gängmedlem. Han driver den populära podcasten Krull och Kriminell. Geir arbetar även som nationell sakkunnig i kriminalfrågor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sveriges finaste adress. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Pallar två minuter. Dialekten och meningsbyggnaden...
    -, 4 juni 2020

    Pallar två minuter. Dialekten och meningsbyggnaden funkar inte. Det kliar i hela kroppen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna