Det obändiga livet. Tankebok om svår sjukdom och förvandling (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-27
Förlag
Exempla
SAB
Dokc
ISBN
9789198612233
Det obändiga livet. Tankebok om svår sjukdom och förvandling (häftad)

Det obändiga livet. Tankebok om svår sjukdom och förvandling

Häftad, Svenska, 2022-11-27
279
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Vem var denna nygamla människa? Vart skulle det bära av och varför? Var detta slutet eller var det början eller både och på samma gång?"
I Det obändiga livet har Alrik Williams samlat fragment och tankar från livet som svårt sjuk i dödens skugga - reflektioner som handlar om vårt förhållningssätt till både liv och död. Efter en cancerdiagnos och omfattande operation behövde Alrik Williams omdefiniera sin tillvaro som levande i ny skepnad och med ett växande medvetande om livets förvandlingar. Efter en utdragen konvalescenstid drev han under några år en sida på Facebook - Forum för de döende - som blev en viktig kommunikationskanal för människor vilka drabbats av svår sjukdom och/eller hamnat i en döende situation. Tankeboken med korta texter till varje dag på året är ett angeläget bidrag till samtal med oss själva och våra medmänniskor.

Alrik Williams är född i Schweiz, uppvuxen i Sverige och USA och numera bosatt i Sparreholm. Han har tidigare skrivit poesi, drama och musik och bl.a. arbetat inom vård och omsorg.

"Som en överlevnadsbok äger den anspråklöshetens - och kanske ödmjukhetens - kännetecken, men den är också ett försök att finna och uttrycka en affirmativ livskänsla - ett trots allt". Ur förordet av Ulf I. Eriksson.

Efterord av Jenny-Ann Gunnarsson, End of Life Doula.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det obändiga livet. Tankebok om svår sjukdom och förvandling
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »