Att finna sig : En antologi med tankar om livet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2020-09-24
Förlag
Anoteket mikroförlag
Medarbetare
Sporre, Pernilla (förf.) / Möllerberg, Gudrun (förf.) / Grip, Eva (förf.) / Konradsson, Brittmarie (förf.) / Råhlin, Agneta (förf.) / Nilsson, Nils-Johan (förf.) / Majvorsdotter, Gudrun (förf.) / Fodor Velander, Eva (red.)
Dimensioner
210 x 148 x 14 mm
Vikt
448 g
ISBN
9789198612615
Att finna sig : En antologi med tankar om livet (häftad)

Att finna sig : En antologi med tankar om livet

Häftad,  Svenska, 2020-09-24
209
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att finna sig : En antologi med tankar om livet Kan levereras innan julafton
Att finna sig är en antologi där inget är för litet eller för stort för att rymmas innanför pärmarna, för inget är för obetydligt för att kunna få plats i livet.
De tolv författarna tar på sitt eget sätt fram det som vi kallar livet. Vi får möta människor i vardag och fest, i glädje och sorg. De små ögonblicken varvas med de stora frågorna som människan alltid brottas med. Då kan det vara skönt att bara sätta sig ned och finna sig.
Vi bär alla på historier och har något viktigt att berätta, olika tankar och erfarenheter i stort och smått genom dröm och verklighet och om livets små glädjeämnen och kullerbyttor. För vad är egentligen livet, om inte att kunna njuta av det trots alla vedermödor.
Vi får bekanta oss med olika små fragment ur författarnas livsresa. Vi möter en färgsprakande blandning av olika figurer från när och fjärran: från en latmask och en osannolik präst till Pryl Pelle och den första människan i rymden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att finna sig : En antologi med tankar om livet
  2. +
  3. Min plats i livet : En antologi av Litterärerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min plats i livet : En antologi av Litterärerna av Mailis Stensman, Lena Millinger, Karin Nilsson, Eva Linnér, Anton Malmqvist (häftad).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »