Den sista önskningen : berättelser om Geralt av Rivia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (312.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
WITCHER (del 1)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2020-06-26
Förlag
Gondol
Översättare
Tomas Håkansson
ISBN
9789198616958

Den sista önskningen : berättelser om Geralt av Rivia Ljudbok

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Häxkarlen och monsterjägaren Geralt, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. Den sista önskningen är den första fristående novellsamling från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerat den Netflix-producerade serien, där Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat på New York Times bästsäljarlista, är även grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt.

Geralt av Rivia är en häxkarl, en man vars magiska krafter och livslånga träning har gjort honom till en slagskämpe och en skoningslös lönnmördare. Men han är ingen vanlig mördare: han jagar de brutala fiender som plundrar landet och attackerar oskyldiga. Den sista önskningen består av sju noveller som växlar mellan en nutid i vilken Geralt, efter att ha skadats i strid, vilar i ett tempel, och återblickar som följer Geralts farliga uppdrag och otroliga möten. Det är den perfekta introduktionen till den unika sagovärld som Andrzej Sapkowski har skapat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den sista önskningen : berättelser om Geralt av Rivia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt!
    -, 23 november 2022

    Andrzej Sapkowski skapar en magisk värld i medeltiden man kan tappa sig i. Efter den sista meningen vill man tillbaka direkt. Tack till Mattias Linderoths röst är ljudboken en upplevelse och man känner sig ännu närmare karaktärerna!

  2. Mycket bra skriven berättelse
    -, 9 november 2020

    Den var mycket spännande och var svårt att sluta lyssna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Andrzej Sapkowski