Närvarande föräldraskap : hur föräldrars tillgänglighet påverkar barnets framtida personlighet och hjärnans utveckling (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (18.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2021-03-22
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Gustaf Berglund, Solveig Halvorsen Kåven
ISBN
9789198624687
Närvarande föräldraskap : hur föräldrars tillgänglighet påverkar barnets framtida personlighet och hjärnans utveckling (e-bok)

Närvarande föräldraskap : hur föräldrars tillgänglighet påverkar barnets framtida personlighet och hjärnans utveckling E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-03-22

Styckköp

210
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur föräldrars tillgänglighet påverkar barnets framtida personlighet och hjärnans utveckling

Av New York Times bestseller-författarna bakom succéboken Förstå ditt barns hjärna.

Föräldraskap är inte lätt. Men att vara tillgänglig kan vara lätt. Din största betydelse i ditt föräldraskap börjar precis där du är just nu.

Vetenskapliga studier har visat att en av de viktigaste faktorerna för hur barn kommer att utvecklas i termer av lycka, framgång i studier, ledaregenskaper och meningsfulla relationer är att åtminstone en vuxen person finns tillgänglig på ett förutsägbart sätt under barnets uppväxt.

I en tid med hårdare krav på tidsscheman och när datorer, surfplattor och mobilskärmar kräver ständig uppmärksamhet kan det låta som en oöverstiglig uppgift att vara tillgänglig för sitt barn. Men bokens prisbelönta författare, neuropsykiatrikern Daniel J Siegel och föräldraskapsexperten Tina Payne Bryson, förklarar att tillgänglighet inte kräver särskilt mycket tid, energi eller pengar.

Närvarande föräldraskap bygger på den senaste neurovetenskapliga forskningen och vetenskapen om anknytning och innehåller strategier, illustrationer och tips som gör föräldraskapet enklare och hjälper ditt barns hjärna att få bästa möjliga utveckling.

"Förutom kunskap om tillgänglighet och närvaro förmedlas också ett centralt och hoppfullt budskap: oavsett din egen historia kan du skapa en trygg anknytning till dina barn. Boken är mycket bra och vänder sig till föräldrar med barn i åldern 0-12 år." / Therese Nordholm, BTJ 2020-11

"Den här boken innehåller föräldraskapets magi och tränger in i kärnan i varje förälders högsta önskan: att uppfostra ett barn som växer upp till en trygg, vuxen person." / Michael Thompson, phd, medförfattare till den klassiska bestsellern Raising Cain
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna