Möts aldrig halvvägs : förhandla som om det gällde livet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2021-11-16
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Originaltitel
Never Split the Difference
Medarbetare
Åberg, Daniel (form)
Dimensioner
215 x 140 x 21 mm
Vikt
360 g
SAB
Do
ISBN
9789198624694
Möts aldrig halvvägs : förhandla som om det gällde livet (häftad)

Möts aldrig halvvägs : förhandla som om det gällde livet

(2 röster)
Häftad Svenska, 2021-11-16
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
 

Möts aldrig halvvägs är en fängslande, oumbärlig handbok, fylld av förhandlingsprinciper tagna och slipade från Chris Voss häpnadsväckande karriär som gisslanförhandlare och senare som prisbelönt lärare på världens mest prestigefyllda handelshögskolor. Från sina dagar som polis på Kansas tuffaste gator och sin roll som FBI:s ledande förhandlare vid internationella kidnappningssituationer, till att han började lära ut förhandling på framstående universitet, har Voss testat sina tekniker och bevisat att strategierna är effektiva. Många har dragit nytta av teknikerna bland annat klienter inom affärslivet som har fått miljoner i ökade vinster, MBA-studenter som har fått bättre jobb och föräldrar som har fått hjälp att hantera konflikter med sina barn.

Möts aldrig halvvägs tar med läsaren bakom kulisserna i dramatiska scener, från Haitis gängmiljöer till ett bankrån i Brooklyn som helt spårar ur. Boken avslöjar de förhandlingsstrategier som hjälpte Voss och hans kollegor att lyckas när det verkligen krävdes: när liv stod på spel. Voss, en förhandlare i världsklass, visar hur du kan använda färdigheterna han avslöjar på arbetsplatsen och i andra delar av ditt liv.

Livet består av förhandlingar. Oavsett om det handlar om att köpa en bil, få löneförhöjning, införskaffa en bostad, förhandla om hyran eller att överlägga med din partner ger Möts aldrig halvvägs dig övertaget i alla diskussioner.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Möts aldrig halvvägs : förhandla som om det gällde livet
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna