Trädgårdsboken om jord (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Klotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2020-08-24
Upplaga
2
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Medarbetare
Nobel, Magnus (förf.) / Langenskiöld-Folke, Anne (förf.) / Levén, Ulrika (red.)
Dimensioner
283 x 224 x 44 mm
Vikt
2145 g
SAB
Qecb
ISBN
9789198624809
Trädgårdsboken om jord (inbunden)

Trädgårdsboken om jord

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-08-24
393
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Trädgårdsboken om JORD ger svar på det mesta du behöver veta om jord i den egna trädgården. Vad är jord? Hur påverkar den oss och vår odling? Hur kan man förbättra, gödsla och underhålla olika sorters jord? Vilket förhållande har våra mest älskade växter till jorden? I den nya upplagan får du också läsa Hydroponisk odling - Odling i vatten eller arbetande vatten. Hydro betyder vatten och ponic är grekiska och betyder typ arbetande. Babylons hängande trädgårdar var förmodligen hydroponiska.

Jorden är nyckeln till allt. Sandlätt, torr och ljus eller mörk och en aning trött på hösten? Kunskap och omsorg om jorden är grunden för den hållbara och vackra trädgården. Med insikt om vad jord är och hur jord, växter och människor samverkar, blir trädgårdsarbetet lättare och mer intressant. Boken ger mängder med tips, råd och inspiration om hur du själv skapar den trädgård du hittills bara har drömt om. Naturligtvis får du också tydliga och pedagogiska steg för steg-beskrivningar i detta jordlexikon! Boken innehåller, förutom intresseväckande text om den fuktiga och vårdoftande jorden, över 150 bilder!

Sagt om boken

"För den riktigt vetgiriga och informationssökande! Innehåller allt som man behöver och vill veta för både nybörjare och odlingsGurus! Det är en mäktig bok, det är något som är säkert!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trädgårdsboken om jord
 2. +
 3. Konsten att beskära : träd och buskar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att beskära : träd och buskar av Eva Robild, Georg Grundsten (inbunden).

Köp båda 2 för 652 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trädgårdsboken om jord. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En heltäckande guide om odling och jord
  Cubegreens, 6 november 2020

  Boken är en heltäckande och rikt illustrerad guide om odling och jord. Här får du grundläggande kunskap om det viktiga samspelet mellan växter och det mikrobiella livet i jorden samt en inblick i modern odlingsteknik, hydroponi och stadsodling.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna