Huset vid Kyrkgränd (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2021-09-11
Upplaga
1
Förlag
Dibb förlag
Medarbetare
Hagesund, Johan (red.) / Fihn, Maja (form)
ISBN
9789198628753
Huset vid Kyrkgränd (inbunden)

Huset vid Kyrkgränd

Inbunden Svenska, 2021-09-11
259
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Frida har aldrig tidigare satt sin fot i Åtvidaberg, knappt ens hört talas om den lilla östgötska orten. Men när hennes sambo får kontrakt med det lokala fotbollslaget ÅFF bär flyttlasset till Åtvidaberg och det gamla hus Frida bara sett på bild. Granne med huset bor en äldre dam som omgärdas av rykten och väcker Fridas nyfikenhet. När Frida sedan hittar en gammal fingerborg i trädgården sugs hon in i ett mysterium från det förflutna som leder henne rakt in i en tragedi - i hennes eget hus. Jakten på svar tar Frida närmare Åtvidaberg, dess invånare och inte minst hennes mystiska granne och huset vid Kyrkgränd.

Huset vid Kyrkgränd är en spännande relationsroman med inslag av feelgood. Den består av två parallella handlingar, en i nutid och en i dåtid, som skickligt vävs ihop och skapar ett effektfullt slut.

"Jag kunde inte sluta läsa! Spännande historia och de båda handlingarna i nutid och dåtid vävs ihop bra. Jag gillade verkligen miljöbeskrivningarna och fick en bra känsla för huvudkaraktärerna. Den här boken var svår att släppa!"
/Lollos bokhörna
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Huset vid Kyrkgränd
  2. +
  3. Manglade dukar och vikta servetter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Manglade dukar och vikta servetter av Ewa Klingberg (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Smedberg

  • Bokbärare : biblioteket, bokhandeln och antikvariatet

    Camilla Smedberg, Peter Ullgren

    Det här är en bok om de platser där böcker möter sina läsare och de människor som är verksamma där, deras arbete, deras drivkrafter, deras tillfredsställelser och otillfredsställelser. Läsandets betydelse på individuell och samhällelig nivå uppmär...