Elefanthud (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2020-09-16
Förlag
Helikopter Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 4 mm
Vikt
112 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789198634709
Elefanthud (häftad)

Elefanthud

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2020-09-16
128

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
En samling lyriktexter om att ta steg framåt. Poesi i samtiden, som även mellan raderna lyfter hopp om styrka och beslutsamhet. Hur orienterar vi oss igenom vårt samhälles brus, hur tar vi oss tryggt till andra sidan havet av händelser och påtvingad information?
Här utforskas i ord och tanke möjligheter till att navigera inom våra egna inre landskap, att ta vara på andetagen och försöka finna ett Nu, med mänsklig själslig överlevnad och närvaro i fokus.

Jörgen P Karlsson har utgått ifrån 26 av sina egna målerier, baserat på titel och innehåll. Dock är man här inte på något sätt beroende av att ha sett en enda av hans bilder för behållning av texterna. Det är bara så arbetsprocessen sett ut i denna publikation i form av samtida poesi. En konstform som väcker och förmedlar tankar och skapar inre bilder hos läsaren med förhållandevis enkla medel.
Jörgen P Karlsson, verksam som konstnär och skribent i Karlstad, har tidigare publicerats med ett antal debattartiklar och andra texter om konst och samhälle. I bokform är Jörgen tidigare utgiven som poet och deltagare i en antologi genom Heidruns förlag. "Elefanthud" är solodebuten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Elefanthud
  2. +
  3. Studie i mänskligt beteende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Studie i mänskligt beteende av Lena Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »