Glappet : Ett lekmannamässigt psykologiskt experiment (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2021-09-01
Förlag
Helikopter Förlag
Dimensioner
190 x 120 x 6 mm
Vikt
121 g
ISBN
9789198634716
Glappet : Ett lekmannamässigt psykologiskt experiment (häftad)

Glappet : Ett lekmannamässigt psykologiskt experiment

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-09-01

Slutsåld

Glappet - som i glappet mellan din och andras uppfattning om dig som person. Det är ett intressant experiment, att undersöka om bilden av jaget stämmer överens med andras bild av den man tror man är. Det är ett utvecklande projekt som mycket väl kan resultera i nya upptäckter om dig själv.

Jag ställde frågan till människor omkring mig - hur och vem är jag för dig? Och reflekterade sedan kring svaren jag fick. Det blev till ett sökande efter ledtrådar, för att försöka finna en hel bild av mig själv i fragmenten bland texterna. Jag upptäckte mellanrummen, glappet och avstånden mellan uppfattningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glappet : Ett lekmannamässigt psykologiskt experiment. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tankeväckande!
    Oz, 29 oktober 2021

    Intressanta filosofiska tankar, som får en att fundera en del om sig själv. Man undrar hur man egentligen uppfattas utifrån.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jörgen P Karlsson

  • Elefanthud

    Jörgen P Karlsson

    En samling lyriktexter om att ta steg framåt. Poesi i samtiden, som även mellan raderna lyfter hopp om styrka och beslutsamhet. Hur orienterar vi oss igenom vårt samhälles brus, hur tar vi oss tryggt till andra sidan havet av händelser och påtving...