Och vi sjöng ... av Elisa Liv Svensson (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2022-01-10
Förlag
E-förlaget
Dimensioner
210 x 140 x 18 mm
Vikt
456 g
SAB
Hc
ISBN
9789198636567

Och vi sjöng ... av Elisa Liv Svensson

Häftad,  Svenska, 2022-01-10
180
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Och vi sjöng av Elisa Liv Svensson" är en roman om vänskap mellan fyra unga kvinnor som tillbringar håltimmarna på ett café vid Centralstationen. Vid det runda bordet i cafét vävs kvinnornas liv samman, men deras liv flyter inte alltid friktionsfritt - särskilt inte för Liv som skaffat sig en hund, men vännernas diskussioner blir deras hjältesaga i en grå vardag.
Och vi sjöng ... av Elisa Liv Svensson" är en roman skriven med lätt hand. Berättelsen om Liv, Nellie, Minna och Kirsti är en lovsång till livet med filosofiska diskussioner och faktainslag insprängda i berättelsen. Romanen har också en gedigen källförteckning ...
för livet är en allvarlig sak...
det gäller att finna skrattet.
Eija I. Korhonen är doktorand i hälsopsykologi vid Göteborgs universitet. Hon har forskat i faktorer involverade i välbefinnande och fysisk hälsa. Hon är också konstnär och lärare, med passion för filosofi, samhällsfrågor, konst och etik. Hon har tidigare skrivit vetenskapliga texter och om människan och samhället, samt flera barnbilderböcker som hon själv illustrerat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Och vi sjöng ... av Elisa Liv Svensson
  2. +
  3. De som sjöng vid civilisationens slut : om lyrik i antropocen

De som köpt den här boken har ofta också köpt De som sjöng vid civilisationens slut : om lyri... av Mats O Svensson (häftad).

Köp båda 2 för 369 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eija I Korhonen