Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan vara (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Linnéa Wik berättar (del 2)
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2020-09-04
Upplaga
1
Förlag
Pingh Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 12 mm
Vikt
200 g
SAB
Vebl
ISBN
9789198638400

Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan vara

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-09-04
200
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mitt stora mål är att hjälpa människor att förebygga sin egen stress så att de aldrig blir utmattade.

Att kunna förebygga sin egen stress kräver självkännedom och självkännedom gör livet både lättare och roligare.
Min förhoppning är att de flesta, om de bara hade kunskap om hur stress och utmattning kan fördärva så mycket, skulle välja att förebygga sjukdomen.

Det här är den andra boken i serien Linnéa Wik berättar. Jag vill visa att det är viktigt att göra något medan man fortfarande mår rätt ok.
Jag har valt ut och fått glädjen att djupintervjua tretton människor om deras utmattning och av dessa berättelser har jag sedan valt åtta att återberätta i novellform. För dig att inspireras av och hämta styrka ur.
Jag hoppas att berättelserna ska ge dig mer förståelse för hur stress och utmattning kan drabba oss människor på olika sätt. En förståelse för hur det skulle kunna drabba dig eller någon i din omgivning. För det kan det. Det kan drabba oss alla. Drabba mig. Drabba dig, någon i din familj, en granne eller en kollega.

Jag vill dels hjälpa dig som ännu inte har hamnat i en utmattning, att förstå vad det skulle kunna innebära för dig om du inte förändrar ditt liv i tid.
Min tanke är också att hjälpa dig som redan är utmattad att känna igen dig i dessa olika livshistorier och med hjälp av dem både lättare och snabbare bli frisk själv. Jag önskar att du ska hitta flera saker, kanske till och med många saker, som kan ge dig en välgrundad förtröstan om att bli frisk igen och rent praktiskt ge dig idéer om saker du kan välja att göra, som passar dig, på vägen att bli frisk.

Om du har läst min första bok i serien Linnéa Wik berättar så har du fått en del kunskap om vilka signaler i din egen kropp som du ska vara vaksam på för att inte råka ut för en
utmattning.
Min förhoppning är att de här berättelserna ska ge en bild av att det här är ett liv du inte vill ha, utan en sjukdom som du vill förebygga.

Kanske kan jag med den här boken ge dig en djupare förståelse av dig själv och din egen stress.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan vara
 2. +
 3. Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan börja

De som köpt den här boken har ofta också köpt Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan börja av Inger Holegård (häftad).

Köp båda 2 för 330 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan vara. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den behövs
  Inkan, 23 oktober 2020

  Bok 2 är lika viktig som bok 1. Som icke utmattad får man en bra förståelse om hur utmattning kan vara. Kan verkligen rekommendera den. Läs!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Inger Holegård

 • Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan börja

  Inger Holegård

  Den här boken är skriven till dig, min medmänniska, för att du ska slippa bli utmattad. Tanken är att ge dig förståelse för signalerna i din egen kropp. Signaler som du behöver vara vaksam på - innan du blir sjuk. "En bok alla borde läsa.&quo...