En lustfylld tågresa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-12
Förlag
Ordlust förlag
ISBN
9789198638547
En lustfylld tågresa (e-bok)

En lustfylld tågresa (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-12

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På väg till Stockholm möter Lina ett par som bjuder på sig själva. För Lina, som levt för jobbet och med att bearbeta sviterna efter den relation som lämnat spår, är det en befrielse att svepas med och vara åskådare. Mötet blir starten på ett erotiskt äventyr som tar henne långt utanför bekvämlighetszonen.

Sofia Löfgren är författare, burlesk-instruktör, samt utbildad företagsekonom med spetskompetens inom HR. Ursprungligen från Västerås men bosatt i Kalmar. Hon har läst flertalet kurser inom kreativt skrivande på högskolenivå. Skriver helst romance, feelgood och erotik, och brinner särskilt för lustens plats i skönlitteraturen. Debuterade med kortromanen Kärleksstorm i februari 2021. Hennes novell En lustfylld tågresa ges ut av Ordlust förlag i maj 2021. På Instagram är hon Skrivalust.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Löfgren

  • Kärleksstorm

    Sofia Löfgren

    Fotografen Saga älskar kärleken och drömmer om att någon gång få känna sig som stjärnan i en romantisk komedi. Efter en bruten relation rasar hela hennes värld och med den hoppet om tvåsamhet och familjelycka. Åtminstone till den dagen tonårsföräl...