Pedalryttaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2021-09-30
Förlag
Solvändan Förlag
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
600 g
SAB
Lz Jeansson, Tommy,Rbfa
ISBN
9789198645378

Pedalryttaren

Inbunden,  Svenska, 2021-09-30
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I styvt 25 år har jag varit en pedalryttare . Åtskilliga mil har trampats både i skog och på landsväg. Som belöning har jag fått en knopp och kropp som har åldrats på ett värdigt sätt. Kort sagt, jag har mått bra av min träning. Livet har också bjudit på en del bakslag, som jag lyckligtvis har klarat mig ur. De har till och med stärkt mig. Jag är dock inte övertygad om att så hade varit fallet om jag inte haft min träningsbakgrund. Att ha haft förmånen att halka in på cykling - denna förnämliga sport och motionsform - har jag sett som en ynnest i mitt liv. Var det då en slump att jag blev cyklist? Svaret är både ja och nej. Den här boken handlar om hur det gick till när jag började cykla och om alla möten med likasinnade som jag har haft förmånen att träffa under åren. Vänner för livet, spännande vänner allt från proffs till de gladaste amatörer, snabba cyklister, långsamma cyklister, cyklister på längden, cyklister på tvären, innovatörer, cykelhandlare, cyklister som cyklar för livet, cykelpendlare, äventyrscyklister, långfärdscyklister. Alla dessa människor som har en gemensam nämnare - de älskar sin cykel och den frihet den ger dem. Ni ska få följa med mig på motionsloppen, träningslägren, besöken hos cykelklubbarna, cykel-mässorna, och hur jag tog mig igenom en sjukdom.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pedalryttaren
  2. +
  3. Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv av Lasse Åberg (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tommy Jeansson

  • Ett myteri inifrån

    Tommy Jeansson

    En resa i tiden där demonerna från och till färdats med. Mörka såväl som ljusa stämningar inlindade i ett och annat skratt.