Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Legender från Thiramaar (del 1)
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2021-11-29
Upplaga
2
Förlag
Belvida Bell
Illustratör/Fotograf
Per Andie Lindskog, Snezana Lindskog
Dimensioner
180 x 110 x 200 mm
Vikt
259 g
SAB
Hc
ISBN
9789198646542
Eilaths hopp (häftad)

Eilaths hopp

Häftad Svenska, 2021-11-29
157
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Eilaths hopp är den första fristående delen i Legender från Thiramaar. En fantasy som har allt från trollkarlar, pirater och kattdrakar till spännande intriger och omöjlig kärlek.
Bokens huvudkaraktär hamnar i en, minst sagt, besvärlig situation och tvingas omvärdera allt han tidigare stått för. Förutom att vara en spännande fantasy är detta också en bok om att hitta sig själv.
En högst charmerande humoristisk fantasy om en stark kvinna som kan läsas även av dig som inte har läst fantasy förut!

Per Andie Lindskog har jämförts med storheter som Tolkien, Terry Pratchett och Tage Danielsson, och då handlar det såväl om berättarandan som själva upplägget av hens egenhändigt skapade fantasyvärld. Inte minst humorn, ironin och samhällskritiken är företeelser som lovordas bland recensenterna.
Från september 2021 har hen bytt förnamn och heter numera Andie Lindskog.

Sagt om "Eilaths hopp"
" I boken finns en stark berättarglädje och författarens välbalanserade underfundiga humor och komik är underbar. Den är rakt igenom spännande med sina olika vindlingar, vändningar och överraskningar i handlingen. Författaren använder på ett lysande och unikt sätt fantasygenren för att lyfta hbtq-frågor och kvinnors villkor." (AH)
"Bokens berättarröst påminner lite om Tage Danielsson med sitt lakoniska allvar som genomsyras av en underfundig komik, men det som får mig att gapskratta är alla de dråpliga och absurda situationer som uppstår, helt i enlighet med denna fantasyvärlds kultur och på grund av helt vanliga mänskliga reaktioner och fördomar." (SP)
"Allvarligt och tankeväckande men med en skönt ironisk underton." (MVO)
"Eilaths öde förvånade mig och jag önskar att dagens pojkar/unga män kunde läsa denna bok och ta del av den mer allvarliga sidan av denna berättelse, en liten inblick i hur det är att vara kvinna och de olika hindren som uppstår, speciellt i den tid som boken utspelar sig i, och som enkelt kan kopplas till vår egna historia." (VH)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Eilaths hopp
  2. +
  3. Gudarnas spira

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gudarnas spira av Per Lindskog (häftad).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Andie Lindskog