Meningsfulla möten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2022-02-07
ISBN
9789198650433

Meningsfulla möten E-bok

En handbok i mötesledarskap

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-02-07
79
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Vad ska du tänka på när du planerar ett möte? Hur lägger man upp en kreativ och givande workshop? Vad är en kontrapropositionsvotering och hur fungerar en andratalarlista?

När du kallar till ett möte ber du om människors tid. Tid är som bekant pengar, men än viktigare: det är tid. Den dyrbaraste och mest begränsade resurs vi har. Den här handboken hjälper dig att säkerställa att de möten du ansvarar för är konstruktiva, meningsfulla och väl spenderad tid för både deltagarna och din organisation.

Ett bra möte har potential att förändra världen, och det är du som har makten att skapa just det.

---
?Marléne är en ordförande i världsklass. Tro mig, jag har varit på tusentals möten och sett alla sorters? Jag slutar aldrig att imponeras över hur något som för andra blir så krångligt blir så till synes enkelt och attraktivt när Marléne gör det.? /Alice Bah Kuhnke

?Den som har suttit på ett möte med Marléne vet att det går att göra så alla får säga vad de vill ha sagt, men ändå sluta i tid. Det är en konst!? /Gustav Fridolin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Meningsfulla möten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok att leda dem som ledas skall!
    Johannes Wretljung Persson, 11 februari 2022

    En oerhört bra bok med tydligt upplägg. Den är verkligen lätt att ta till sig, rolig, innehåller intressanta erfarenheter och tar upp i princip allt en mötesordförande behöver oavsett organisation och mötesform. Det finns matnyttigt för så väl nybörjaren som mötesproffset.
    5 av 5 kontrapropositionsvoteringsordningar från mig.
    Mvh en som suttit ordförande på åtskilliga möten av alla dess slag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marléne Tamlin