rundvandringar norra Skåne (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (19.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
rundvandringar Skåne (del 3)
Utgivningsdatum
2021-03-11
Förlag
rundvandringar
ISBN
9789198650822
rundvandringar norra Skåne (e-bok)

rundvandringar norra Skåne E-bok

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok (Pdf),  Svenska, 2021-03-11
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
E-boken, "rundvandringar norra Skåne" är den tredje och sista boken i trilogin "rundvandringar i Skåne". Guideboken bjuder på 30 rundvandringar i norra Skåne, totalt 343 km stigar med varierande längd och svårighetsgrad. Av turförslagen är tre helt nya; övriga är ett hop-plock från tidigare titlar, varav tio är från "rofyllda platser", sex från "Skåneleden", fem från "Söderåsen", tre från "tågburna" och tre från "evighetsträd". Samtliga rundor är omarbetade, uppdaterade och förbättrade. Det speciella konceptet med rundvandringar underlättar tillgängligheten då vandraren kommer tillbaka till utgångspunkten efter varje äventyr. Författaren har inte markerat de beskrivna rundvandringarna i terrängen. Läs därför vägbeskrivningarna noga och använd gärna bifogad GPS-fil (medföljer som bilaga i pdf-boken). Uppdateringar finns på:https://www.nordskåne.se

Till fots upptäcker man den skånska naturen som bäst. (Uppdaterad 2021-06-22)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av rundvandringar norra Skåne. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. E-bok
  -, 28 september 2021

  Tyvärr inte mycket att ha med i skogen pga att texten inte går att förstora! Har ju bara mobilen och det blir ganska smått! Hade mycket hellre valt boken i fysiskt format då jag gillar Karin Hoffmans upplägg!

 2. Mycket inspiration!
  Susanne, 29 augusti 2021

  Rundorna i denna triologin är trevliga att gå och under pandemin har jag sett ortoligt mycket av Skåne tack vare dessa böcker.

 3. Rundvandring
  Amiamay , 20 april 2021

  Boken är rätt bra, vägbeskrivningarna är ibland förvirrande mot gpx-filen. Skulle tycka att det hade varit bra med tips på var runda kan kortas eller läggas.

 4. Bästa vandringsboken!
  Jacques Montel, 26 mars 2021

  En ypperlig bok för oss som gillar att vandra. Fördelen med lederna här är att man börjar på A och slutar på A. Alltså rundvandringar.
  🙏🏼😁👍🏻

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Karin Hoffmann