Vår mamma Lill-Babs (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Carenfelt, Jessica (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Ijz Svensson, Barbro
ISBN
9789198652420

Vår mamma Lill-Babs

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-04-19
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För första gången skriver Lill-Babs tre döttrar Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen tillsammans i bokform om sin hyllade mamma. Ett unikt gemensamt projekt där de delar personliga minnen, bilder och tankar om en av vår tids mest folkkära artister, ur sina olika perspektiv.

I boken Vår mamma Lill-Babs får vi komma bakom kulisserna i både turné livet och familjelivet och lära känna artisten, förebilden och mamman Barbro Svensson genom döttrarna Monica, Malin och Kristin.

Vi vill hylla dig för den mamma du är. För allt du gjort och allt du kämpat för. Du har inspirerat så många. Det kommer fram vänliga människor var och varannan dag och pratar om dig. Och i min värld är du med varje dag. Jag pratar med dig, frågar om råd och ber dig följa med på jobb, middagar och äventyr. Din närvaro är påtaglig och du har gjort avtryck för alltid. Inte minst genom hur du spridit vikten av att vi är snälla mot varandra och att vi ser varandra , säger Kristin Kaspersen.

Vår mamma lärde oss att vi hade ett val, att välja det goda inom oss. Hon och mormor har grundat den kärlek och empati som genomsyrar alla i vår familj. Något som kommer från generationer av kärlek, från mormors farmor Brita, hennes styvmor Hedvig och vår egen mormor Brita. En kedja av starka, goda och empatiska kvinnor , säger Malin Berghagen.

Mamma såg alla, mycket mer än vi någonsin kommer att göra. På så vis var hon unik. Hon älskade att dela med sig och nu kan vi dela med oss till hennes fans och alla läsare. Nu finns bara minnen kvar av mamma, men de får aldrig ta slut. Därför känns det viktigt att berätta om mamma ur ett dotterperspektiv , säger Monica Svensson.

Monica Svensson, Barbros äldsta dotter, har arbetat inom turism samt hotell- och restaurangbranschen, bland annat på Masesgården, Barbros kafé Caffären och som guide. Hon bor idag nära släktstället i Barbros kära Järvsö. Vår mamma Lill-Babs är Monicas första bok.

Malin Berghagen, med en bakgrund som programledare och skådespelare inom både tv och teater, är en av landets mest uppskattade yogalärare och rådgivare inom hälsa och medveten livsstil. Malin har skrivit ett flertal böcker den senaste, Frihet att leva sin längtan, handlar om att våga välja ett liv i frihet.

Kristin Kaspersen, en av landets mest folkkära tv-profiler, har arbetat som programledare sedan 1992. Hon leder podden Nyfiken på, är en ofta anlitad moderator och föreläsare samt författare. Kristin har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning, senast de hyllade böckerna Vägen till att leda mig själv och Tacksamhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vår mamma Lill-Babs. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra bok
    Tanya, 21 juni 2022

    Den är bra välskriven. 3 döttrar med olika men ändå lika berättelser. Dom håller ihop fast dom har olika pappor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna