I Can Make You a Star - inspiration, handfasta råd och kreativa övningar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (77.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nikki Amini
Utgivningsdatum
2020-12-22
Förlag
The Book Affair
ISBN
9789198652499

I Can Make You a Star - inspiration, handfasta råd och kreativa övningar Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-12-22

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Hon har arbetat med flera av de allra största popstjärnorna och ännu fler nervösa nybörjare med artistdrömmar. Men Nikki Aminis debutbok handlar inte om hur du når framgång på musikscenen. Den ger dig handfasta tips oavsett vilken bransch du jobbar i eller drömmer om att erövra.

Med utgångspunkt i sin egen fascinerande livshistoria berättar Nikki hur du kan förverkliga dina drömmar. Hur du vässar ditt främsta vapen - din personlighet. Hur du identifierar dina svagheter och vänder dem till din fördel. Hur du gör ett gott intryck på kort och lång sikt. Hur du får de jobb du vill ha. Hur du sätter mål och hur du når dem. Och mycket mer. Kort sagt: Hur du blir en stjärna i ditt eget liv.

Nikki Amini drömde tidigt om att bli polis eller astronaut men hamnade i skivbolags- och artistbranschen där hon haft en lång och imponerande karriär varav flera år på högsta internationella nivå. Hon har arbetat med artister som Rihanna, Avicii, Justin Bieber och Lady Gaga. Sedan 2016 är hon en av jurymedlemmarna i tv-succén Idol.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nikki Amini

  • I Can Make You a Star

    Nikki Amini

    Hon har arbetat med flera av de allra största popstjärnorna och ännu fler nervösa nybörjare med artistdrömmar. Men Nikki Aminis debutbok handlar inte om hur du når framgång på musikscenen. Den ger dig handfasta tips oavsett vilken bransch du jobba...