Den ultimata kärleken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2023-10-28
Upplaga
1
Förlag
Divinamedia Publishing AB
Medarbetare
Szekér, Zara (red.)
Illustratör/Fotograf
Runa Rosvind, Emelia Kourmouli
Dimensioner
210 x 148 x 13 mm
Vikt
266 g
SAB
Dok
ISBN
9789198660418

Den ultimata kärleken

Häftad,  Svenska, 2023-10-28
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Går det att på egen hand rensa bort negativ energi, dåliga vanor, vilsenhet och tvivel? Den ultimata kärleken visar att det är fullt möjligt, och det behöver varken vara ensamt eller svårt.

Runa Rosvinds självbiografi bjuder på den andliga resa hon gjort för att ta sig ur ovanor och destruktiva mönster från ett alltför inflytelserikt ego. Under processen inser hon att egot har lekt amok med henne och att rädslor, tvivel och dålig självkänsla har bromsat hennes personliga utveckling. När hon förstår att hon behöver förändra sitt liv, ger hon upp tryggheten i Sverige för en nystart i USA. Ett äventyr som för henne genom vidsträckta landskap där hon gör nya fascinerande bekantskaper. Resans erfarenheter och lärdomar ger henne möjlighet att, genom självrannsakan, rensa bort sitt egotänk och börja lita mer på sin intuition.

Mötet med fyraåriga Cora blir en viktig brytpunkt för Runa. Hon finner sitt eget inre barn och återupplever sin barndom, men upp till ytan kommer även traumatiska minnen som länge har gett näring åt hennes inre demoner. Lyckligtvis har hon en trogen följeslagare som ger stöd och råd längs vägen - ett gudomligt väsen av kärlek som får henne att lyfta sig själv till en högre nivå och forma ett liv i harmoni.

Den ultimata kärleken är en unik berättelse baserad på nedskrivna upplevelser som sträcker sig över 45 år. Den visar att det är fullt möjligt att släppa taget om gamla trauman som ger näring åt negativa mönster och psykisk ohälsa, men framför allt visar den att det går att finna kärleken i sig själv. Det må vara en resa på vindlande vägar, men den kan bara leda rätt i ljuset av den ultimata kärleken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den ultimata kärleken
  2. +
  3. Långsamt träder du fram ur skuggorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Långsamt träder du fram ur skuggorna av Lena Attling, Elsie Petrén (inbunden).

Köp båda 2 för 416 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »