Vald av solen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Norvala (del 2)
Utgivningsdatum
2021-10-16
Förlag
Humle Förlag
ISBN
9789198663341
Vald av solen (e-bok)

Vald av solen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Cirkeln är bruten och människorna har höjt sin egen ras till den överlägsna. Och enda. Sagan om Norvala fortsätter.

Mina vaknar upp på en ö utanför Norvalas kust efter att ha sovit längre än någon människa möjligen kan göra. Där möter hon några som kallar sig sjöfarare, trots att alla vet att ingen kan resa över havet. Det är en av många saker som inte stämmer överens med det Norvala hon somnade ifrån.

Mina får möta okända folkslag och en verklighet som hela tiden funnits där undangömd. Precis som sanningen om henne själv. Vem är hon egentligen? Varför åldras hon aldrig? Och varifrån kommer hon om de hon växt upp med inte var hennes far och mor?

Den nya världen har ett uppdrag åt henne. Men först måste hon tillsammans med en av sjöfararna ta sig till häxorna i Nordanborg - de som bevarat Norvalas hemlighet i sexhundra år. Mina och Tjaldur påbörjar den mödosamma vandringen genom ett land där man dödar allt som kommer ut från Skogen.

Vald av Solen är andra boken i Norvalaserien. Det är en jordnära, magisk relationsroman. Den handlar om vikten av att hitta sitt folk för att finna sig själv, om vänskap, kärlek, förlåtelse och kraft. Och om att välja.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Hallberg