I fullmånens sken (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Bortbytingen (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2022-04-28
Upplaga
1
Förlag
Sunflower Produktion
Originaltitel
I fullmånens sken
Illustratör/Fotograf
Jonas Sjöblom
Dimensioner
216 x 153 x 18 mm
Vikt
414 g
SAB
Hcg
ISBN
9789198666168

I fullmånens sken

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2022-04-28

Slutsåld

I den djupa mörka skogen går ryktet om att ett barn har fötts. Trollen i berget bestämmer sig för att stjäla den nyfödda, men det visar sig bli svårare än de kunnat ana. Vägen kantas av faror och det tycks vara fler än bara trollen som vill komma åt barnet. När mörkret faller går ingen säker i den stora skogen.

I fullmånens sken är den första delen i trilogin Bortbytingen. Här får läsaren stifta bekantskap med olika väsen hämtade ur den svenska folkmytologin. Bortbytingen utspelar sig innan bokserien Bortrövad börjar, men den går att läsa som en fristående bokserie. Följ med på ett hisnande sagoäventyr, fyllt med mytomspunna varelser, spänning och vänskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I fullmånens sken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Återigen en kanonbok om folktro
    @bettan_bokprataren (Örebro), 22 juli 2022

    Dessa killar, Vilhelm och Jonas... De gör det gång på gång skriver och illustrerar fantastiska böcker om vår folktro.
    Återigen... Vilken spännande och helt underbar bok. Trots att rekommenderad ålder är 9-12 år så hade jag oerhört stor behållning av att läsa den. Det är helt magiska karaktärer som man både kan förfasas och skratta åt. Deras härliga språk och tokigheter.

    Jag älskar verkligen dom två trollens personligheter! Så olika men ändå så lika. Det är trevligt att få träffa... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner