Att begrava en far (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-09-30
Förlag
Humle Förlag
ISBN
9789198678512
Att begrava en far (e-bok)

Att begrava en far (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-09-30

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När 88-årige Emil Johansson dör ställs livet på ända för hans tre vuxna barn. Dödsfallet väcker minnen till liv och drar fram hemligheter i ljuset. Varför kan Eva-Karin bara träffa sina bröder var för sig? Varför är Hans-Emil så angelägen om att få se testamentet före sina syskon? Vad är det för minne som Erik inte riktigt kan få grepp om, men som påverkat hela hans liv? Tystnad har präglat familjen i över ett halvt sekel, men medan de förbereder faderns begravning tvingas syskonen börja prata med varandra. Finns det hopp om försoning eller har det där som hände för länge sedan satt alltför djupa spår?

Att begrava en far är en kortroman om det obändiga livet och om döden i all sin obönhörlighet.

Anna Dunér (född 1967) arbetar som bibliotekarie och har sedan författardebuten 1994 utkommit med ett 40-tal böcker för både barn och vuxna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att begrava en far. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Att begrava en far
    JB, 22 november 2021

    E-boken Att begrava en far är en kortroman på motsvarande drygt 100 boksidor av Anna Dunér. Vi får följa en vanlig svensk familj. Fadern, Emil, som ska begravas, levde 1922-2011. Under sin långa levnad hade han hunnit få tre barn och flera både barnbarn och barnbarnsbarn.

    Bokens handling är medryckande från första till sista sidan, men det som gör den ännu mer läsvärd och intressant är personteckningen; hur realistiskt och psykologiskt insiktsfullt varje individ skildras och hur olik... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner