Lätt, gott och mättande : smakrika recept  under 300 kalorier - Upptäck glädjen med hälsosam mat! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
78
Utgivningsdatum
2023-08-09
Förlag
Word Wide Media
Originaltitel
Lätt, gott och mättande: Smakrika recept under 300 kalorier - Upptäck glädjen med hälsosam mat!
Dimensioner
210 x 148 x 5 mm
Vikt
155 g
SAB
Qca
ISBN
9789198683851
Lätt, gott och mättande : smakrika recept  under 300 kalorier - Upptäck glädjen med hälsosam mat! (häftad)

Lätt, gott och mättande : smakrika recept under 300 kalorier - Upptäck glädjen med hälsosam mat!

Häftad,  Svenska, 2023-08-09
289
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Välkommen till en hälsosam kokbok med trettio kulinariska recept som är skapade för att inspirera och stötta din resa mot en hälsosam livsstil. Varje recept omsorgsfullt utformat för att inte bara kittla dina smaklökar utan ger också ge dig en tydlig siffra på kaloriinnehållet.

Den totala mängden kalorier finns tydligt presenterat under varje recepttitel. Samtidigt är det viktigt att notera att små variationer kan förekomma beroende på vilka varumärken och varianter av ingredienser som du väljer att använda. Testa olika alternativ och gör justeringar enligt dina kostpreferenser och behov!

Boken innehåller färgglada och inspirerande bilder som är AI-genererade. Håll i minnet att det som visas på bilderna inte exakt motsvarar receptet utan är en visualisering vid servering, som kan vara lagad till flera personer. Observera att alla recept i denna bok är anpassade för en portion, men går enkelt att göra större om du vill laga till flera eller göra matlåda för hela veckan. Använd dem som inspiration för att skapa dina egna visuellt tilltalande och samtidigt näringsrika måltider.

I vissa recept finns olika garneringar eller andra smaksättare som limejuice, dessa bidrar endast med försumbara kalorier och räknas därför inte med. De förhöjer smakerna och estetiken hos rätten.

Är du redo för en kulinarisk äventyrsresa där smak, hälsa och inspiration möts? Låt denna kokbok vara din pålitliga följeslagare för en livsstil som omfattar både god mat och god hälsa.

Njut av resan!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lätt, gott och mättande : smakrika recept  under 300 kalorier - Upptäck glädjen med hälsosam mat!
  2. +
  3. Koll på kalorierna: måltider från 100 till 500 kalorier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koll på kalorierna: måltider från 100 till 500 ... av Åsa Swanberg (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »