Dunka, dunka, dumma hjärta (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2021-02-12
Förlag
BetaReader Sweden AB
ISBN
9789198684605

Dunka, dunka, dumma hjärta E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-02-12
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Klara Ståål har alltid drömt om att bli popstjärna ? och nu har hon blivit det. Men efter en superhit, ett hyllat album och en utsåld Sverigeturné, känns ingenting längre spännande. Hennes liv känns händelselöst och ingenting kan få hennes puls att öka.

För att inte stanna hemma ensam på Alla Hjärtans dag går hon på klubb med artistvännen Anna. Där gör hon allt för att få upp pulsen och träffar en kille som drar med henne på värsta äventyret. Ett actionfyllt gangsterdrama...

"Dunka, dunka, dumma hjärta" vann första pris i novelltävlingen Valentine Crime 2021. Tävlingen var ett samarbete mellan A Nice Noise och BetaReader.io (du hittar kommande tävlingar på www.betareader.io). E-boken är producerad av Jonas Frid och utgiven av BetaReader Sweden AB.

Novellen är inspirerad av låten Dunka dumma hjärta dunka, upphovsmännen har givit sitt godkännande att vi till novellen har en liknade titel. Tack till Anton Engdahl (upphovsperson och producent) och Helena Larsson (upphovsperson) RMV Publishing, Mattias Jonsson (upphovsperson) Felicia Takman (upphovsperson).

Omslaget är designat av Alba Lange.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »