Valpträning till vardag och fest : studiehandledning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-20
Förlag
Klickerförlaget Göteborg
Medarbetare
Jelvemark Nordqvist, Anette (red.) / Jakobsson, Åsa (foto)
Dimensioner
3 x 4 x 108 mm
Vikt
85 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789198690477

Valpträning till vardag och fest : studiehandledning

Häftad,  Svenska, 2022-11-20
179
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Vill du komma igång med träningen av din fågelhundsvalp men vet inte riktigt var du ska börja? Är ni ett träningsgäng som vill ha en valpkurs att följa? Eller är du kanske instruktör och vill ha ett bra valpkursupplägg som bygger på bokenValpträning till vardag och fest? Då är den här studiehandledningen något för dig!

Handledningen innehåller åtta tillfällen med tips på praktisk träning, lästips i boken, utvärdering av träningen och läxa till nästa gång. Den är uppbyggd som en valpkurs med fokus på grundfärdigheter som din fågelhundsvalp behöver för att bli en bra apportör: avlämningar, fotgående, stadga, stoppsignal, närsök, dirigeringar och vattenarbete. Använd handledningen som det passar dig bäst! Lägg till eller ta bort övningar, gör det lättare eller svårare och anteckna gärna direkt i den.

Studiehandledningen är baserad på Valpträning till vardag och fest och du behöver boken för att kunna använda studiehandledningen fullt ut.

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är hundinstruktörer och bedriver all träning med ett klickertänk. Med sina retrievrar och spanielar fokuserar de främst på jaktträningen - både att jaga och att starta på prov. 2012 gav de ut boken "Apportering till vardag och fest" och startade Klickerförlaget, där de sprider kunskap om positiv hundträning genom böcker, kurser och filmer. De har även gett ut två studiehandledningar kopplade till "Apportering till vardag och fest", en på grundnivå och en på fortsättningsnivå. 2019 gav de ut boken "Valpträning till vardag och fest". 2022 gav de ut en reviderad utgåva av Apportering till vardag och fest med filmer på alla övningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Valpträning till vardag och fest : studiehandledning
  2. +
  3. Jag går ut med min hund : om arternas vänskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag går ut med min hund : om arternas vänskap av Johan Fornäs (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna