Kokbok för stekhäll (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2021-05-03
Upplaga
1
Utmärkelser
Årets svenska måltidslitteratur
Förlag
Stekman förlag
Medarbetare
Ekman, Valter (foto) / Ekman, Oskar (foto)
Dimensioner
220 x 180 x 21 mm
Vikt
650 g
SAB
Qca
ISBN
9789198690507
Kokbok för stekhäll (inbunden)

Kokbok för stekhäll

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-05-03
342
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kokbok för stekhäll Kan levereras innan julafton
På altanen eller i vildmarken. Över gasolbrännare eller öppen eld. Med den mångsidiga stekhällen blir utematlagning både enklare och roligare.

I Kokbok för stekhäll finns recept för tilltugg, middag och dessert. Snabba vardagsrätter och festmåltider som mättar många. Du lär dig steka bättre - men också att använda hällen till att flambera, fritera, ånga och röka.

VINNARE AV ÅRETS SVENSKA MÅLTIDSLITTERATUR 2021 I KATEGORIN SPECIALLITTERATUR: METOD!

Om stekhällen
Det finska varumärket Muurikka var först med att tillverka stora, lätt skålade pannor för utomhusbruk i mitten på 1970-talet. Produkten spreds över gränsen och fick fäste i Norrbotten - pannan var ju perfekt att ta med på skoter- eller fisketuren. På senare år har stekhällen vandrat söderut genom landet - med god draghjälp av tv-kocken Per Morberg.

Om författarna
Oskar Ekman är frilansskribent med fokus på mat och kultur. Han har fortbildat sig i matkemi vid Lunds tekniska högskola samt studerat Vin- och dryckeskunskap vid Grythyttan. Oskar driver Sveriges största sajt för matlagning på stekhäll (stekman.se) och har grundat facebookgruppen Mat på stekhäll & muurikka med omkring 35 000 medlemmar. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock. Hon är också ansvarig för bokens redigering och formgivning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kokbok för stekhäll
 2. +
 3. En till kokbok för stekhäll

De som köpt den här boken har ofta också köpt En till kokbok för stekhäll av Oskar Ekman, Sara Hallonsten (inbunden).

Köp båda 2 för 684 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kokbok för stekhäll. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra innehåll men katastrofalt bokbinderi
  Gustaf Floderus, 24 juni 2022

  Om man väljer att ha en hård pärm och ingen bokrygg går ju boken sönder direkt eftersom den hårda pärmen bara sitter i ett tunt papper. Verkligen ingen köprekommendation. Tråkigt eftersom innehållet är bra. Jag fick den i födelsedagspresent men den fick silvertejp som bokrygg efter två timmar. Det måste vara en kopieringsfirma och inte ett bokbinderi som tryckt boken.

 2. Inspirationskälla!
  rikthu, 4 november 2021

  Perfekt inspiratör!! Hjälper till med idéer och ger utrymme för individuell kreativitet! Inspirerande bilder som kryddas med autensitet och skaparglädje! Gott!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vem bryr sig? en antologi om känslomässigt arbete

  Agnes Ahlsén, Sara Hallonsten

  Vem bryr sig? handlar om allt det där som skaver men som inte tas på allvar. Om hur det känns att ständigt finnas där för andra - att stötta och ta omhand, att bekräfta och påminna - men sällan få det tillbaka. Om tankearbetet som ligger bakom all...

 • Bleckmossen. Giftgrodans hämnd

  Oskar Ekman

  - Du börjar på måndag, sa mannen plötsligt. Du ställer inga onödiga frågor, du berättar aldrig för nån om vad du ser eller hör här i butiken, du talar aldrig med nån om mig. Har du förstått? Emil förmådde inte svara. Han bara nickade. - Bra. Du ka...