Brottsplats Lund (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (543.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ulf Wahlberg
Utgivningsdatum
2021-03-26
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789198695700
Brottsplats Lund (ljudbok)

Brottsplats Lund Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-03-26

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En åldring med invandrarbakgrund hittas död på en bilfirma, hängande i en kätting. Han har blivit torterad på ett synnerligen bestialiskt sätt. Några dagar senare hittas en välbärgad porrfilmsdistributör i en rullstol framför Lunds domkyrka, även han bragd om livet på ett sällsynt plågsamt sätt.

Lunds nyinrättade och högteknologiska kriminalavdelning, med kriminalkommisarie John Hulth i spetsen, sätts på svåra prov då fler människor sannolikt kommer att mista livet om gruppen inte anstränger sig till sitt absolut yttersta.

Mördaren verkar hämta inspiration från Crimebook, en snabbt växande sajt där hat är drivkraften, från vilken han plockar människor som han använder som pjäser i sitt morbida spel. Utredningen försvåras ytterligare när Hulth upptäcker att en av hans egna teammedlemmar deltar i spelet.

Brottsplats Lund är en högaktuell kriminalroman om näthat, ensamhet, grupptillhörighet, mobbning och utstuderad hämnd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rasmus Finnhult

  • Bedragarna

    Rasmus Finnhult

    Var dig själv, alla andra är redan upptagna. Oscar Wilde Spridda över Dalby stenbrotts högsta utsiktsplats ligger kroppsdelar från en man och en ung kvinna. Oidentifierbara människor som ingen verkar sakna. Varför har någon valt att på ett så...

  • Crimebook

    Rasmus Finnhult

    Vinnare Deckartävlingen "Brottsplats Malmö" 2013. En åldring med invandrarbakgrund hittas död på en bilfirma, hängande i en kätting. Han har blivit torterad på ett synnerligen bestialiskt sätt. Några dagar senare hittas en välbärgad porrfilmsdistr...