När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (112.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Gille
Utgivningsdatum
2021-05-10
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789198695984
När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet (ljudbok)

När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-05-10

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När något är ofrivilligt kan det göra så jävla ont. Och det gör det att vara ofrivilligt barnlös. Jag vet att det är många med mig som har varit och är där. Längtar och hoppas; önskar att det var annorlunda. Önskar att de inte var en del av statistiken - en av tio som inte kan räkna med att bli biologiska föräldrar.

Tyvärr pratas det för lite om ofrivillig barnlöshet. På sätt och vis förstår jag det. När man befinner sig i den ständiga berg- och dalbanan av hopp och förtvivlan orkar man inte utse sig själv till språkrör och blottlägga sorgen. I den här boken varvas mina tankar kring ofrivillig barnlöshet med dagboksanteckningar från min tid som ofrivilligt barnlös. Här finns också intervjuer med andra som är eller har varit ofrivilligt barnlösa. Jag har även intervjuat en läkare, en barnmorska och en embryolog som arbetar på IVF-kliniken i Falun om deras syn på arbetet med ofrivilligt barnlösa och assisterad befruktning. Utöver intervjuer och dagboksanteckningar finner du också saklig information om infertilitet och assisterad befruktning.

Sara Källström bor i Borlänge tillsammans med sin man och sina två barn. Hon är gymnasielärare i svenska. Under flera år var Sara och hennes man ofrivilligt barnlösa och genomgick då flera IVF-behandlingar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Källström

  • Hemma är där hjärtat bor

    Sara Källström

    Dagen efter studenten lämnade Marcus barndomshemmet i utkanten av den lilla orten Västerby i Dalarna - med avsikt att aldrig mer återvända. Nu, efter 16 år på olika platser runtom i världen, måste Marcus motvilligt resa tillbaka. Släktgården ska s...

  • Det rätta att göra

    Sara Källström

    I denna lågmälda men samtidigt ytterst gripande novell, som utsågs som vinnare i Tidningen Skrivas stora novelltävling, möter du Rolf - en ålderstigen man som efter fruns död levt ensam med sin trofasta hund Freja. De har varit varandra trogna sed...