Generalens älskarinna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Purebred (del 3)
Antal sidor
358
Utgivningsdatum
2021-04-21
Upplaga
1
Förlag
Fusce Förlag Ab
Dimensioner
210 x 135 x 19 mm
Vikt
420 g
SAB
uHc
ISBN
9789198697018
Generalens älskarinna (häftad)

Generalens älskarinna

Häftad Svenska, 2021-04-21
130
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi har kommit till den tredje och sista delen av dystopin Purebred och kriget närmar sig. Die Herrenvolk har avlat fram ohyggligt många soldater i forsknings anläggningen The Pure Breed Plant och gör sig redo att erövra Europa.

Samtidigt som Whanzi förs från arbetslägret smider den fruktade General Tarz sina ränker i die Herrenvolks högkvarter. Den uråldriga stenborgen ruvar högt över staden Pandor och dess ökända dödsläger. Det är dit de för Whanzi, och där väntar henne inget annat än hårt arbete, svält och död. Men Whanzi lyckas fly, och motståndsrörelsen skickar henne till Högborgen, rakt in i die Herrenvolks innersta krets. Hennes uppdrag är att arbeta under cover för att finna informatören som kan hjälpa dem att störta förtryckarna. Whanzi hamnar i en värld av spioneri, intriger och mord, och måste utstå många fasor innan hon får träffar sina vänner igen.

Purebred är en berättelse om vänskap och mod. Det är också en berättelse om fördomar, rasism, hat och kärlek, om att vara annorlunda och om att växa som människa. Främst är det en berättelse om Dora, flickan som föddes med fel färger i en värld där alla ska likna varandra, och hennes roll i kriget som nalkas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Generalens älskarinna
  2. +
  3. Flykten från Olympo

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flykten från Olympo av Lisa Hågensen (häftad).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Hågensen