66 Day Challenge med medelhavsmat (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (39.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-11
Förlag
The Book Affair
ISBN
9789198698732

66 Day Challenge med medelhavsmat E-bok

(4 röster)
E-bok (PDF),  Svenska, 2022-01-11
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ulrika Davidsson är tillbaka med över 80 nya goda recept och en inspirerande hälsoutmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. En heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och goda recept med smaker från Medelhavet som hjälper dig igång med ett energifyllt och hälsosamt liv.

En vana skapas som vi vet på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering. I sin nya kokbok, med medelhavsinriktning på de goda och lättlagade recepten, inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil och ett liv med massor av ny energi. Här får du ett väl utarbetat kostprogram på 66 dagar minutiöst anpassat för att hitta en ny, smal, stark och hälsosam livsstil. Utöver den tydliga kostplanen med goda lågkolhydratrecept får du dessutom den rätta peppen för att lyckas motivation och målplanering på vägen som hjälper dig hela vägen i mål.

Ulrikas kostprogram med lågkolhydratkost och periodisk fasta är baserade på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är indelade i frukost, vego, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. De är lättlagade, näringsrika och framför allt väldigt goda! Dessutom är recepten både kalori- och kolhydratsberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig.

Vad sägs om t ex squashspagetti vongole, varm medelhavssallad, halstrad tonfisk med kålsallad och grekisk kycklinggryta?

Börja redan idag och utmana dig till en riktig omstart och ett friskare och starkare liv. Du kommer snabbt att märka att du har mer energi och ork, och se en skillnad på vågen. Du kommer inte att ångra dig!

Ur innehållet:

- Över 80 lättlagade och goda lågkolhydratrecept
- Kostscheman för 66 dagar med kaloriberäknade medelhavsinspirerade recept för alla måltider
- Planera din vecka med inköp, matlagning och food prep
- 5 ovanor som ska förändras till 5 goda vanor
- Underbart goda recept på medelhavskost med ett lågkolhydrattänk
- Så fungerar periodisk fasta, 5:2 och 800 kcal + fastafördelar
- Detta händer i kroppen och hjärnan när du börjar med nya vanor
- Faktorer som ökar din förbränning

Ulrika Davidsson är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Davidsson