Make It Happen : 10 steg till att forma din framtid! (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2022-01-04
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Birgersdotter Ek, Sandra (foto)
Dimensioner
217 x 155 x 21 mm
Vikt
510 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198698763
Make It Happen : 10 steg till att forma din framtid! (inbunden)

Make It Happen : 10 steg till att forma din framtid!

(35 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-01-04
179
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vill du komma loss, komma till skott och hitta rätt? Har du en dröm om ett annat jobbliv? Har du en idé du vill förverkliga? Vill du något annat men vet inte riktigt vad och hur du ska komma dit?

Vi är många som låter tiden och livet gå medan vi sitter fast i saker, jobb, relationer och situationer. Med Make it Happen-metodens tio steg får du framåtkraften du behöver för att börja skapa det liv du längtar efter och drömmer om. Du får lära dig att både tänka och drömma större, hur du skapar din egen vision om framtiden och hur du sänker hinder, hanterar rädslor och blir modigare. Du får hitta och äga dina superkrafter, träna ditt mindset, energidesigna ditt liv och lära dig hur du tar dig framåt istället för att fastna i övertänkande och tvivel.

Make it Happen 10 steg till att forma din framtid innehåller över 100 verktyg, övningar och tips så att du redan nu kan börja ta små steg framåt mot just det du vill ha och längtar efter i ditt liv. När du läst boken kommer du ha tagit 10 tydliga steg framåt mot ditt drömliv, ha din egen ostoppbara masterplan klar och veta vad dina nästa steg ska vara.

Carina Sunding är entreprenören och inspiratören som själv kastat sig ut. Inte bara en gång utan många. Sagt upp sig utan att ha ett jobb. Varit livrädd. Drivit eget utan lön. Haft panikångest. Varit ensamstående frånskild småbarnsmamma med tre frilansuppdrag och en arm bortdomnad av stress. Ångrat sig. Besegrat rädslor stora som berg och ja, också Afrikas högsta berg Kilimanjaro. Med stort tvivel och mycket rädsla. Men nyfikenheten har alltid varit större än rädslan. Och det har fått henne att förverkliga många av sina drömmar. Carina har jobbat med personlig utveckling i 20 år och är grundare av nätverket 4good och Sunshinepodden
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Make It Happen : 10 steg till att forma din framtid!
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Make It Happen : 10 steg till att forma din framtid!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppen bra bok!
  Tina Öhman, 16 oktober 2023

  Man lär sig my mycket av boken och får som man vill i livet till exempel ett bra jobb och så vidare och bra tips.

 2. Få fart på kreativiteten
  Carina Anklew, 17 juli 2023

  Rolig och bra steg-för-steg bok! Får mig att bli modigare! En bok att dela med vänner och bekanta! Tack, Carina!

 3. Inspirerande och effektiv
  -, 21 oktober 2022

  Jag fick upp ögonen för Carina Sunding när hon gästade Agneta Sjödins pod Så in i själen, där Carina pratar om boken och metoden med samma namn: Make it Happen. Metoden går ut på att komma loss och komma till skott, få framåtkraft att skapa det liv man drömmer om. Stora som små. Boken innehåller 100 verktyg, övningar och tips.

  Jag uppskattar att Carina Sunding är så öppen och givmild med sina egna livserfarenheter, det ger trovärdighet och ökar motivationen då jag kan känna igen mi... Läs hela recensionen

 4. Make it happen får saker gjorda
  Anna Wahlstam, 3 juni 2022

  Boken Make it happen läste jag på ett flyg över Atlanten.
  Jag gjorde de övningar jag kunde i flightmode, de andra skrev jag upp i en kalender och bockade av när jag kom hem.
  Boken får mig till action och skapade ett underlag för hur jag skulle bygga mina kanaler i min business.
  En fantastisk bok med många bra övningar som jag som nyutbildad coach har hög igenkänning i.

  Underbar peppbok - köp den!

 5. Fantastiskt inspirerande
  Sif Ulfarsdottir, 23 april 2022

  En rolig, glad och inspirerande bok, med många enkla, men mycket effektiva övningar som är roliga att göra och med bra tips om hur du kan komma vidare med dina drömmar och projekt och gå framåt i livet. Den har verkligen hjälpt att mig framåt med mina drömmar.
  Den får följa med mig runt om i huset så jag alltid ser den och kan bläddra i den och få små doser av inspiration och motivation. Jag rekommenderar den varmt och ser den som en bra present till mina väninnor.

 6. Superbra handbok i att göra gott!
  Louise Krabbe, 22 april 2022

  Här har du en bok full med positiv power och möjlighet att förändra dina dagliga rutiner, känsla och mod. Kan läsas om och om igen och blir då en handbok i pepp och möjliggörande!

 7. En energikick
  Pem, 18 april 2022

  Enkel med handfasta tips att bocka av efterhand. Toppenbok! Nu vet jag vad jag vill och har gjort en stor förändring i mitt yrkesliv.

 8. Härlig positivism!
  LillaP (Alingsås), 17 februari 2022

  Den här boken är verkligen riktigt bra, om du vill påbörja någon slags förändring i ditt liv. Jag har läst många liknande böcker, men ingen som lika tydligt och pedagogiskt visar hur du ska gå tillväga. Men jag är tyvärr en bekväm fegis, så jag får se om det blir någon förändring för mig.

 9. Härligt inspirerande!
  Åsa H, 13 januari 2022

  Precis vad jag behövde för att få ny energi till att driva på förändringen framåt. Sträckläste under ledigheten. Rekommenderas varmt, både till män och kvinnor!

 10. Årets bok 2022!
  Jeanette Eldin, 12 januari 2022

  Ska man bara läsa EN bok i år så är denna ett klockrent val. En bra start på året att få hjälp att hitta sina egna superkrafter och att komma loss och hitta rätt.
  Boken har hjälpt mig både med sina tips och övningar att ta små steg mot det jag längtar till både privat och i arbetslivet.
  Själv kommer jag ge bort den till mina vänner då den känns som en färgsprakande blombukett som kan njutas och betraktas om och om igen.

 11. Inspirerande
  Cecilia Dettner, 4 januari 2022

  Rolig och enkel att följa, ger en massa bra tips för att komma igång och följa dina drömmar. Rekommenderar den varmt:)

 12. Inspirerande!
  -, 31 december 2021

  Får mig att ta mina drömmar & få dem till action! Att se stegen dit & våga ta dem, NU!

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Carina Sunding

 • Stora peppboken

  Carina Sunding, Marie Thorslund, Linda Newnham

  Din guide till mer power och pepp i livet! Det här är en bok för dig som vill få mer energi, vara mer i din power, bli modigare eller komma vidare i livet. Det här är boken som brings out the FAB in you. Ditt bästa jag. Fylld av pepp, tips och sto...