Malte på Nötö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (347.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Malte på Nötö (del 1)
Inläsare
Torbjörn Löwendahl
Utgivningsdatum
2023-10-04
Förlag
Lionvalley Publishing
ISBN
9789198702477
Malte på Nötö (ljudbok)

Malte på Nötö Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-04

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Malte Morken, den enda bofasta personen på Västra Nötö i hjärtat av Bohuslän, lever ensam med sina kor, höns och katter. Landets politikerelit är på väg till en hemlig konferens och samhällets tillkortakommanden gör att de hamnar hos Malte istället för på den tilltänkta konferensanläggningen.

Vad händer när en äldre lantbrukares och våra politikers vägar korsas? Kan de samsas på en ö mitt ute den Bohuslänska skärgården utan att konflikter uppstår? Och vad har en blues om en sextio år gammal Saab 93 med saken att göra?

Malte på Nötö är full av samhällskritik, men är också en hjärtevärmande berättelse om hur goda viljor kan göra vår gemensamma tillvaro lite bättre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Malte på Nötö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållning
  -, 20 februari 2024

  Jag gillade den mycket. Rolig, annorlunda men så tänkvärd. Jag skrattade ofta men bliv rörd vid ett par tillfällen. Författaren har gjort en riktigt fin och bra historia med mycket igenkänningstecken. Ebba Toch istället för Ebba Buch - kan varmt rekommendera denna bok.

 2. Mycket underhållande
  Johnny99, 26 januari 2024

  Rolig och tankeväckande då ett gäng politiker oavsiktligt hamnar hemma hos ensamvargen Malte. Maltes jordnära, kloka och varma sidor krockar med de stressade storstadsborna i en lång rad händelser.

 3. Nja
  -, 23 januari 2024

  Hade hoppats på lite goa skratt när man driver med våra politiker men det blev förvånansvärt få. Att uppläsaren är oerhört sävlig gjorde inte saken bättre (fick öka till 1,3 för att orka lyssna)

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Magnus Johansson