Sex substanser som förändrar ditt liv (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (150.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
David JP Phillips
Utgivningsdatum
2022-11-09
Förlag
The Book Affair
ISBN
9789198704709
Sex substanser som förändrar ditt liv (ljudbok)

Sex substanser som förändrar ditt liv Ljudbok

(32 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-11-09

Styckköp

154

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
OPTIMERA DIN HJÄRNA!

Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv.

Får det lov att vara en Angels cocktail med signalsubstanserna dopamin, serotonin och endorfin? Eller kanske en Devils cocktail med kortisol som huvudingrediens? Tänk efter noga. Våra signalsubstanser är avgörande för att bli vårt mentalt bästa jag. Den här boken handlar om hur man kan leda sig själv mot den framtid man önskar. Till alla som längtar efter att känna sig höga på livet på riktigt.

David JP Phillips är en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare. Hans unika vinkel på äkta självledarskap bottnar i den långa depression som han själv lyckades ta sig ur med hjälp av djupgående kunskap om människans förmåga att kommunicera med sig själv. Det genombrottet blev grunden till WOW-kursen, en av Sveriges mest bokade kurser i ämnet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sex substanser som förändrar ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Substanser styr nu mitt liv
  Ramin, 4 december 2022

  Denna boken är riktad till mig, min fru, min 10-åring och även min 4-åring. En bok för alla! Fick så många aha-upplevelser. Sakta började jag förstå varför man mår på ett särskilt sätt. Så många människor flyter omkring och har ingen aning om vad de känner, och varför de känner som de gör!

  Substanserna i oss är komplicerade, men denna boken har pedagogisk storytelling, bra information och är fylld med enkla förklaringar. Letat länge efter detta! Lyssnar för andra gången nu för att anteckna närmare. Tack David!

 2. Toppen.
  -, 26 november 2022

  Intressant och lätt att förstå. Kommer att lyssna flera gånger på den. Mycket man inte vet om de substanserna, vad de påverkar kropp och själ.

 3. Nyttig
  -, 20 november 2022

  Mycket kemikurs, men samtidigt ögonöppnande och vägvisande för en numera "nykter" depressionist som jag.

Visa alla 3 recensioner