Krickelins livskraft från trädgård och hav (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (34.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
The Book Affair
ISBN
9789198704877

Krickelins livskraft från trädgård och hav E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-04-19
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Följ med kreatören Kristin Krickelin Lagerqvist till hennes trädgård på västkusten. En plats som får henne att växa, förlåta och läka samtidigt som en stor lust och nyfikenhet att uppleva livet med alla sinnen väcks. På ett kreativt sätt utforskar hon både trädgård och hav.

Ta del av allt från hälsofördelarna med trädgårdsarbete och kallbad till hur man odlar med tång och gödslar med bokashi, växtfärgar tyg och inreder en keramikverkstad i trädgården. Inspiration för att landa i det gröna och finna lust och känsla, hellre än att skapa de perfekta rabatterna.

Odla dig själv och låt trädgården, havet och naturen hjälpa dig på traven.

Låt dig inspireras av recept från både trädgård och hav, färga tyg med blommor och tång, laga mat vid havskanten, torka din egen teblandning, binda rökelse med ingredienser från egna trädgården och göra glass av vinbär.

Boken är till brädden fylld av inspiration kring trädgårdsliv, skaparlust och att välja glädje, lek, naturen och kärlek allt som ger större livslust.

Kristin "Krickelin" Lagerqvist är en kreativ entreprenör med sociala medier som plattform. Med kameran som trogen partner delar Kristin med sig av insikter, inspiration, sårbarhet och kreativitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »