Du är inte här för att ha det skönt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2021-09-30
Upplaga
1
Förlag
Placenta Förlag
Medarbetare
Enström, K.J. Elton (red.) / Enström, K.J. Elton (form)
Illustratör/Fotograf
Magda Lundberg
Dimensioner
212 x 168 x 28 mm
Vikt
735 g
SAB
Hci
ISBN
9789198705010
Du är inte här för att ha det skönt (inbunden)

Du är inte här för att ha det skönt

(27 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-09-30
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Magda Lundbergs Fåglar finns en självklar humor som balanserar mellan ömhet för det vardagliga och total galenskap. Fåglarna tar upp alla konstiga och allmängiltiga tankar som finns i relationer och i det mänskliga moderna varat. Som måste finnas för att vi ska stå ut. Hela verket genomsyras av Magdas unika språk, konst och lekfulla berättarglädje. När hon började publicera sina fåglar på sociala medier exploderade kontot på väldigt kort tid. En direkt igenkänningsfaktor tillsammans med en enkelhet som är allt annat än enkel att skapa gör att åskådaren reagerar instinktivt med skratt och kärlek. Det är inte för inte som Magdas Fåglar uppstod och tog fart under covid-pandemin. När vi inte längre kan flyga runt och härja eller ens gå till jobbet så återstår jaget och de nära relationerna. Relationen till dig själv och dina nära blir mer intensiva och allt från att du promenerar för långsamt det kommer aldrig att hålla till att gå sönder av pressen att bestämma vad som ska ätas till middag, uppstår. Ett direkt skratt tillsammans med ett bakomliggande mörker och destruktivitet. Och ibland, är det bara befriande roligt!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du är inte här för att ha det skönt
 2. +
 3. Vem har tid med politik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem har tid med politik av Max Gustafson (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Du är inte här för att ha det skönt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Supernöjd!
  Emelie, 18 mars 2022

  Gav denna till min mamma efter att vi tillsammans skrattat oss igenom hennes instagram. Sen skickade jag efter boken och mamma blev helnöjd! Toppenbra ge bort-present!

 2. Bästa!
  Emil , 20 januari 2022

  Bästa boken man kan äga, så rolig och så sorglig på samma gång. Ger en tankeställare, en känslomässigt berg- och dalbana.

 3. Bästa ge bort presenten!
  Märta , 3 januari 2022

  Otroligt roliga konversationer och hög igenkänning :D Rekommenderas varmt! Toppen också att ge bort i present till vänner & bekanta

 4. Charmlöst och humorlöst
  Flisan, 25 december 2021

  En bok helt utanför mitt humorområde. Texten till bilderna sa mig ingenting annat än "jaha"...
  Ställer mig frågan om jag läst samma bok då jag läser övriga recensioner här.

 5. Bästa fåglarna
  Ebba, 10 november 2021

  Det finns en fågel för varje tillfälle och varje känsla. Skrattar, känner igen mig, tar bild och skickar till vänner som borde känna igen sig. Bästa presenten eller till dig själv. Köp två och använd en för att klippa ut fåglar och ge bort.

 6. Underbar
  Erik, 1 november 2021

  Inhandlades efter jag läst artikeln i Sydsvenskan (okt '21).
  Har bläddrat i den till och från i några dagar, och varje gång sitter jag där och dumflinar som ett jädrans spån. 10/10, kanonbra smilmaskin.

 7. Underbar!
  Hanna Bergström, 20 oktober 2021

  Så klockren och rolig! Jag känner igen mig i många teckningar. Rekomenderat till mina vänner och dom gillar den lika mycket.

 8. Närmre kommer man inte!
  Kamilla , 12 oktober 2021

  Vilken bok! Har suttit o fnittrat och gapflabbat med denna i handen, men även suttit och tittat på en del av teckningarna här i o tänk hur fan Magda vet detta om mina vardagar. Oerhört hårfin humor och hjärtevärmande stunder som det är en talang att kunna sätta fingret på så pass bra som Magda gjort här. Köp den! Ha den på kaffebordet så dina vänner kan bläddra i den! Ge bort en kopia! It's perfect!!!

 9. Fantastisk!
  Filippa Willborg, 9 oktober 2021

  Blir så berörd, glad och tacksam över alla Magdas fina små fåglar. Hon beskriver de stora frågorna i livet som finns i vardagen med några få pratbubblor. TACK för denna bok!!!

 10. Skitkul!
  Elin, 8 oktober 2021

  Jag har köpt denna till min vän. Jag, 32 år bläddrade igenom den med min pappa, 66 år. Vi skrattade högt tillsammans båda två. Perfekt gåva och present att unna sig till sig själv. Livar upp vilken grå dag som helst.

Visa alla 10 recensioner