Hemligheter mellan dig och mig (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2021-07-18
Förlag
Blickfånget
ISBN
9789198714616
Hemligheter mellan dig och mig (e-bok)

Hemligheter mellan dig och mig E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-07-18
64
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Något hemskt har hänt 13-åriga Emma. Vi går tillbaka sju månader och får, genom dagboken, följa hennes liv under årskurs 7.

Baksidestext: Emma vandrar i natten, håller teddybjörnen Freddy tätt intill. När hon ser järnvägsspåret, vänder hon och springer. Hon vill ju leva!
I snön långt bort från spåret lägger hon sig som en stjärna och ser upp mot andra stjärnor. Den starkast lysande blinkar till henne.
"Freddy, ser du stjärnan? Det är nog morfar, min skyddsängel."
En tanke landar i hennes huvud: Morfar vill att jag ska be om hjälp. Men då måste jag berätta om det hemska. För vem? Kan någon hjälpa?

Dagboken från årskurs sju visar hur allt börjar: Emma är förväntansfull när hon flyttar till stan och ny skola. Men det visar sig ta tid att få en riktig vän, någon man kan berätta allt för. Då är det tur att dagboken finns. En dag skriver hon något alldeles extra hemligt i dagboken ?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemligheter mellan dig och mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ungdomsbok om grooming

  Boken "Hemligheter.....börjar trevande men växer under hand.
  Långsamt fördjupas bilden av en ensam, längtande och lite lillgammal flicka vars hemförhållanden knakar. Inget är länge stabilt och tryggt.
  Det är inget totalt katastrof utan en ganska vanlig familjeproblematik som många barn kan känna igen sig i.

  I bisatser smyger sig otryggheten fram....." I alla fall hade vi en fin kväll. Ovanlig typ." På ett annat ställe om mamman..."Hon drack bara två glas vin."
  Den okände ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Eriksson Klang

 • Ny trånad läker snart ett brustet hjärta

  Eva Eriksson Klang, Mats Eriksson

  Rut är sextioett år när hennes man lämnar henne för en yngre kvinna. Samtidigt flyttar enda dottern och de två barnbarnen till andra sidan jorden. Allt hon levt för är plötsligt borta. Hon står vilsen kvar och känner sig ensam, ratad och oattrakti...

 • Kalle är mobbad - aktionsgruppen ingriper

  Eva Eriksson Klang

  Bröstet känns trångt, ångesten kramar, när Kalle fruktansvärt klart inser vad som kommer att hända. Långsamt trycks hans huvud längre och längre ner i toalettstolen. Klas, Linus och Filip håller honom i ett skruvstäd så att han är oförmögen att rö...