Väck din mediala sida (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (141.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Camilla Nilsson Jern
Utgivningsdatum
2022-09-08
Förlag
Aware Production
ISBN
9789198722697

Väck din mediala sida Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-08

Styckköp

173
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I Väck din mediala sida berättar MariaTherese Bohman Agerhill om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Hennes ambition är att visa dig hur du utvecklar din medialitet bland annat genom att lära dig att lyssna på din intuition och kommunicera med andevärlden. Boken erbjuder ett flertal verktyg för att på egen hand, eller tillsammans med andra, utveckla din mediala förmåga. Ökad kunskap berikar alltid, och även om du inte planerar en ny yrkesbana som medium kan din nya kontakt med andevärlden ge stora vinster i ditt liv här på jorden. Detta är andra upplagan med flera extra kapitel.

Bonus på ljudboken, tre guidade meditationer med MariaTherese.

MariaTherese har arbetat som medium sedan 2004 och hållit kurser och utbildningar i ämnet sedan 2008. Främst är hon utbildad inom Spiritualists' Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England. Hon driver nu Mithera Development Spiritualistiska Center utanför Uppsala tillsammans med sin man Ulf Bohman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Väck din mediala sida. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Medial utveckling
    -Natalie oksman (Göteborg), 26 april 2023

    En lättsam och intressant bok. Massa bra tips och idéer. Och massa nya synsätt.

  2. Tydlig, praktisk och seriös
    Erika Larsson Norlund, 12 april 2023

    En mycket tydlig och praktisk samt seriös bok på detta område. En bok som gör det onaturliga mer naturligt och mindre skambelagt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mariatherese Bohman Agerhill