Mamma ljuger så bra - sanningen om din uppväxt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2021-12-22
Upplaga
1
Förlag
Lundberg Media
Dimensioner
17 x 205 x 141 mm
Vikt
405 g
ISBN
9789198726916

Mamma ljuger så bra - sanningen om din uppväxt

Inbunden,  Svenska, 2021-12-22
243
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
MAMMA ÄR BÄST I VÄRLDEN!
MEN..... ibland undrar man ju hur hon tänker egentligen? Under hela vår uppväxt så har mamma sagt en del konstiga saker som fått oss att undra:
Försök inte, jag har ögon i nacken!
Ni får inte bada direkt efter ni ätit!
Sitt inte för nära tv:n, du blir blind!
Din jacka? Ja, den flyger väl omkring här nånstans!
Den stora frågan är om alla dessa råd och förmaningar överhuvud taget stämmer med verkligheten. Vi beslöt oss för att forska runt kring myterna kring vår egen barndom för att se huruvida de verkligen fungerar och stämmer. Vissa verkar vara nedärvda från generation till generation och andra dyker upp vid med tekniska framsteg. Nyfallen snö har barn alltid velat äta utan att få mask i magen men få strålning från mikrovågsugn är något nyare. En del av dessa alternativa sanningar sprids över internet utan att någon kontrollerat dess äkthet så det tänkte vi hjälpa Er med!
Så om du någon gång undrat om du kan få vårtor om du klappar en padda, finns det verkligen något som är växtvärk, får du somna om du fått hjärnskakning och det där med Coca Cola och rostat bröd när du är magsjuk....?

Jan Bylund och Mattias Lundberg har, förutom att de frågat mamma om lov att skriva denna bok, gedigen erfarenhet av att vara barn. Jan jobbar dessutom som föreläsare och stå upp komiker och Mattias är psykolog och docent hemmahörande på Umeå Universitet. Tillsammans har de även skrivit "Den Lyckliga Pessimisten".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mamma ljuger så bra - sanningen om din uppväxt
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna